Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
onları takan kim ya? 1 puan yetiyor iki takımada neden riske alsınlarkişerefsiz ifbliler bişeyler diyebilir her fırsatta dedikleri gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onları takan kim ya? 1 puan yetiyor iki takımada neden riske alsınlarkişerefsiz ifbliler bişeyler diyebilir her fırsatta dedikleri gibi
Kuzenim yazmışMaç öncesi gördük yazışmalarınızıMaç öncesi bunu deseniz eyvallahta sonrasında olmuyo işler öyle aslanım
![]()

Bugün senin yanındayim. Bunu unutmaMaç öncesi gördük yazışmalarınızıMaç öncesi bunu deseniz eyvallahta sonrasında olmuyo işler öyle aslanım
![]()
topcu olaydim sunu actirirdim :
Goller 85ten sonra gelecekUlan hem bu maç için gerginim diyon hem de 5-1 diyon
Akıl sağlığımız için 5-6 saat fenerli beynine sahipmiş gibi davranalım derim.Diken üstündeyim. Olası kötü senaryoyu zihnimden silemiyorum, sürekli rahatsızlık veriyor.
onları takan kim ya? 1 puan yetiyor iki takımada neden riske alsınlarki
Daha önce avrupa kupası maçımızda oldu. İki takıma da 1 puan yetiyordu. Son yarım saat top çevirdiler.bir 2 takıma da 1 puan yetiyor. diyelimki iki takımd 90 da saldırmadı habire pas yaptı ve maç bitti. Buna kim birşey diyebilirki?
şikeyle suçlamak öyle basit değildir kanıt ister yoksa aleyhinde dünya tazminat yersin.Daha önce avrupa kupası maçımızda oldu. İki takıma da 1 puan yetiyordu. Son yarım saat top çevirdiler.
Bir kaç sene sonra şike davasında, Aziz Yıldırım bu maçın sonunu izletip, işte şike budur demişti.
O çuvalları alalim derken kendilerini 2. Ligde görebilirler.koç en az 10 tane çanta yollamıştır şimdiden Konyaya. Dikkatli olalım