Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Ya abi şu aslan ne kadar asil 1 hayvan yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk ifbbli servet aksam 21.00 civarı GSli olacak yaz bir kenara reis :dumarım doğrudur. maçtan sonra şike yaptılar diye zırlamazlar.
gerçi bunların 1 ayarı yok, Fifaya uefaya para yedirdiler de diyebilirler :d
Selamun aleykum
İstihare yatmıştım
Sonucları acıklayacagım
Aleykum Selam da bu nedirbu forumdaki son MSJIMDIR
sampiyon olunca yazacagım!!
yilda 2 kere abdest alan adamsin milleti kandirma burdaSelamun aleykum
İstihare yatmıştım
Sonucları acıklayacagım
@Emre Altun Cemrem'e yeni 1 avatar daha çıktı yavKonya’dan bir üyemiz A Spor a konuştu şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 244933
Maç öncesi dostluk rüzgarı estirelimAleykum Selam da bu nedir![]()
Ne alaka lanYa abi şu aslan ne kadar asil 1 hayvan yav![]()
Mertens olayı aklımda Kalender reisle de irtibatı kurdukMaç öncesi dostluk rüzgarı estirelim
İzmirdese kapalı bir hava var abi Konya’daki hava çok önemli değil bence önemli olan bizim koyup geçmemizKonya'da kapalı bir hava var. Dünde çok git-gel oldu. Bir güneş açıyor, sonra yağmur sonra tekrar güneş.
Maçı stadda izleyeceğim, erken gitmeyi düşünüyorum. Isınırken oyuncuları izlerim, bakalım durumlar nasıl.
Benden yakışıklıYa abi şu aslan ne kadar asil 1 hayvan yav![]()
Üstte 1 video atmıştımNe alaka lan![]()
@Mehmet Mehmetoglu kameralara konuşmuşKonya’dan bir üyemiz A Spor a konuştu şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 244933
Konyali oldugunu bilmiyordum Huseyin kardes , ben maca gidemiyorum yurt disinda yasadigim icin aksi takdirde kesin Apalinin tribununde yer alirdim.Konya'da kapalı bir hava var. Dünde çok git-gel oldu. Bir güneş açıyor, sonra yağmur sonra tekrar güneş.
Maçı stadda izleyeceğim, erken gitmeyi düşünüyorum. Isınırken oyuncuları izlerim, bakalım durumlar nasıl.