SL 23/24 H:4 | Ankaragücü 0-1 Fenerbahçe | MS | 3 Eylül

Morutan top kaybetse de en azından topu aldığında zart zurt geriye oynamıyor, AG'nin ara ara yapabildiği hücum sürekliliğini sağlayan adamlardan. Adamın menalitesi güzel aslında, olumlu buldum.

İzlediğim kadarıyla net Ankaragücünun maç. Ama saçma bı penaltı falan fenere verirler maçı. Morutsan, üzümlü kekim çok güzel oynuyor

Ilk yari dzeko nun pozisyonu haric net pozisyon gormedim

Ankaragucu cok iyi gecis hucumu buldu 4 5 tane ama beceriksizler hepsini oldurduler bir sow birde yeni aldiklari siyahi atamadi

Bu mac fenerin penalti jokeriyle yada duran top baliyla cozulur simdi hoplar ziplar birinin eline koluna carpar penaltidan atarlar tahmini skor 0-2

mert çetin atakan çankaya değişmeli. mert sarılı. garry rodrigues'i de görelim 60 gibi

Işte görüyoruz süper ifb yi ankaragücü nerdeyse tek kale oynadı ama hepimizin bildiği gibi ifb nin daha penaltı jokeri var ama inanıyorum ki ankara 2. Yaridada böyle oynarsa en kötü berabere bitecek...

Tek kale oynayan bir Anadolu takımı ve ikinci yarı Fener'in atacağı tek golle maçı kazanması.Pek fazla umutlanmayın derim.

Geri
Üst Alt