SL 23/24 H:5 | Fenerbahçe 3-2 Antalyaspor | MS | 17 Eylül

Bein neden tekrar pozisyonları vermedi hiç? Fb'nin golleri öncesi olası faul ve ofsayt pozisyonlarını hiç göremedik.

Nuri her gol yediginde oyuncu değiştiriyor.bombos bir herif
nesini beğenmediniz yaw adamda veysel sarı ömer toprak güray falan oynuyo ne bekliyordunuz

son dk ömer yedirmeseydi puan alırlardı bu maçtan. ben şahsen beğendim antalyayı. çoğu takım bu kadar zorlayamayacak feneri. fizik olarak ve hızlı oyun olarak beğendim antalyayı süper ligde bu kadar işte

Dün biz şanslı mıydık? Yediğimiz 2 golde şanssızdık dediğinin aksine.
evet fakat oyun olarak şimdiye kadar bizde fenerde iyi degiliz fener 1 tık daha kötü cok fazla açık veriyorlar
stoperleri kötü ,bireysel oyuncular alıyor macları
bizde onlarda oyun olarak düzelmezse çekirge cok sıcramaz

Dzeko'nun 3 kez ofsaytta kaldığını düşündüm ne bayrak kalktı ne tekrar gösterildi. Bunlar gitti korner oldu, hatta biri gol oldu.

2. gol öncesi de Antalya'lı faul beklemişti. Tekrarı yine gösterilmedi.

evet fakat oyun olarak şimdiye kadar bizde fenerde iyi degiliz fener 1 tık daha kötü cok fazla açık veriyorlar
stoperleri kötü ,bireysel oyuncular alıyor macları
bizde onlarda oyun olarak düzelmezse çekirge cok sıcramaz
Fener tam kadro oynuyor bizde hazir olmayan bir ton adam var. Fark burada

Lig kek olabilir. Ne olursa olsun takımlar hazır değilken evde yapılan her maç avantajdır. Adamların fikstürü avantajlı işte.
Her fikstürün kendine göre kolaylığı var

Kayseri ile transfer tahtaları kapalıyken oynadık
Trabzon bizle oynadığında neydi sonra ne oldu

nesini beğenmediniz yaw adamda veysel sarı ömer toprak güray falan oynuyo ne bekliyordunuz

son dk ömer yedirmeseydi puan alırlardı bu maçtan. ben şahsen beğendim antalyayı. çoğu takım bu kadar zorlayamayacak feneri. fizik olarak ve hızlı oyun olarak beğendim antalyayı süper ligde bu kadar işte
Dzeko bomboş top alıyor durmadan nerde önlem alma

bunlar iç sahada daha panik oynuyorlar puan kaybı deplasman degil ic sahada yaparlar

dzeko hariç alayı çok kötüydü
dzeko gayet iyiydi, tek basına kurtardı bugün takımı diyebilirim
baska çabalayan yoktu

en basından beri dedigim gibi bu sene ligi iyi kadrolar degil hocalar belirleyecek

Geri
Üst Alt