⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

Oyunu beğenmedim
Yine bireysel yetenek kazandırdı
Elindeki oyuncu kadrosunu yanlış kullanmaya devam ediyor
Dombeleyi 8 değil, onun önünde kullanmasını beklerdim
Barış’ı Mertens’in yerinde kullandı, ne alaka
Son kısımda halil, barış, icardi, ziyech kümin nerde be oynadığı belli değildi, çorbaya çevirdi yine
Tete sakatlık yoksa çok erken çıkardı
Bu oyuncu grubunu taşıma konusunda güven vermedi hoca
Taktik ise yine yanlıştı, bu şekilde çok pozisyon veriyoruz, en azından rakip bizim ceza sahasına çok rahat geliyor, CL’de bunları affetmezler
Daha kaç maç bunda ısrar edecek bilmiyorum
Umarım bir gün fark yemeyiz birinden

suan oynanan futbola ket vuran sadece hocadir. kazim ile baslasa bu kadar berbat bi futbol izlemeyecegiz adim gibi eminim. boeyin kanadi gibi bi sekikde ileri geri kontrol saglayacagiz. ama angelinho bey ile ne ileri ne kanat organizasyinu ne defans ne etkili orta ne sut ne oyun kurulumu hic bjsey yok

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Enseyi karartmalar başlamış. Ben sizinle aynı düşünmüyorum. 3-4 haftaya bambaşka yop oynamaya başalrız

Onu o zaman değerlendiririz. Bugün oynadığımız futbol 5–10dk bir iki sekans dışında kötüydü ve takım savunmamız da bence geriye gitmiş. Üstüne de tam bir ahenk olmadığı gibi hazır olmayan oyuncular var.

İlk yarıya bakamadım ancak takım şampiyonlar ligine hiç hazır değil. Çok kolay pozisyon yiyoruz kalemizde.

Önemli 3 puan. Molde maçında attığımız gollerden yedik. Bir tanesinde Nelsson'a diğerinde Abdülkerim'e çarpan top gol oldu. 3-2 geriye düştükten sonra tekrar oyun kontrolüne elimize almak önemliydi. Ziyech attığı paslarla falan etkisini direk gösterdi, Boey'in içerde bomboşa adamlar varken oradan kaleye vurmak yerine pası verse çok daha erken rahatlayacaktık. Boey maç boyu kötüydü, Torreira 2. yarı kötüydü, Nelsson yine kötüydü. Samsun'un yeni transferleri çok iyi bu arada özellikle Dimatta'ki adamın fiziği inanılmaz iyi yine Fransız orta sahalarını çok beğendim. 2. yarıya niye hurra hücuma giderek başladık hiç anlamadım. Zor maçı kolay yaptık sonra bir ara zora soktuk derken yine 10 dakika içinde kendi tempomuzda bitirdik.

Fizik olarak kötüyüz. Orta saha çok kolay geçiliyor. Çözüm bulmamız lazım.

kadro genişliğinde kadro yapamıyorum

Ilkyari 1 net pozisyon verdik,2.yari 2 balina gol haricinde pozisyon vermedik samsuna.emrenin çaprazdan vuruşu var sadece.nerenizle izliyonuz abi?angelinoya kafayi takiyosunuz gidip,boey arkasına çok adam kaçırıyor.abdulkerimde bugün iyi değildi.

Geri
Üst Alt