- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Hehe sonra bir metreden boş kaleye atamadıadamların santrafor bizim iki stoperi de pas pas etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hehe sonra bir metreden boş kaleye atamadıadamların santrafor bizim iki stoperi de pas pas etti
birinin yerine yabancı kullanmak istersek kazımcanLig'de şu an için banko 3 yerli belli oldu gibi:
Bardak-Kerem-Kerem.
bu sene çok izin veriyor rakiplere takımSkor iyi de, Samsun'a nasıl bu kadar rahat rahat pozisyon veriyor bu takım inanılır gibi değil. Moldeye veriyor, hadi sistem takımı dedik, samsun da muhteşem sistemle oynuyor, Okan hoca şunu bir çözemedi gitti
Ne heyecanı? 7’de öne geçmişiz; vites arttırınca atıyoruz falan. Eğlensinler, gitmişler o kadarTribünlerin sessiz olmasına bakmayın haklılar maalesef. Heyecanlandiracak bir oyun oynamıyoruz
Hiçbirinin alternatifi yok acayip bir durumLig'de şu an için banko 3 yerli belli oldu gibi:
Bardak-Kerem-Kerem.
2. Yarı Ndombele ve Ziyech direkt girmeli. Yine 70’i bekleme değişiklik için Okan!
yla
Ben demiyorum böylePeki sen,
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Napcaz dübüayıDuboisi göndereceğimize oliviera yı mı gönderseydik
evet ben geldim