⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

Takıma adapte olmaya başlayan Tete ve Kerem Demirbay bu maçta da ilk 11 çıkmalı. İkisi de üstüne koyarak gidecekleri izlenimini veriyolar.

Nando-Sacha-Victor-Abdülkerim-Angelino-Demirbay-Lucas-Dries-Kerem-İcardi-Tete başlayan kadro.

*Ndombele ikinci yarı Dries yerine süre bulabilir.

Zaha ve Ziyech kadroda olurlar mı bilemiyorum ama olurlar ise maçın seyrine göre süre almalılar.

muslera
boey nelson bardak anjelinyo
nobmdili toreyra kerem
tete icardi kerem​

bu arada herife topçu değil dedik de bu Demirbay USSR Scud füzesi gibi serbest vuruş/korner kullanıyor lan.

nelss/bardak bi zahmet abi :/

Ben ise maç saatinde Almanya'ya dönüş için araçta seyir halinde olacağım. Haftaya kadar daha 8,5 GB internetim var, biterse GS'mizi izleyebilmek için yeni bir paket alacağım elbette. Umarım otobanlarda internet iyi çekiyordur.

Ben ise maç saatinde Almanya'ya dönüş için araçta seyir halinde olacağım. Haftaya kadar daha 8,5 GB internetim var, biterse GS'mizi izleyebilmek için yeni bir paket alacağım elbette. Umarım otobanlarda internet iyi çekiyordur.
Rotan nedir? Yugoslavya mi?

Hazirlik maci iptal mi oldu? Benim hatirladigim Okan hoca bu mactan once hazirlik maci olacak demisti.

yav kaç gündür ağız üstü yatıp hiç kımıldamadan bekliyoruz hala 5 gün var şu maça

Kolay bir galibiyet bekliyorum. Ziyech ya da Zaha son dakikalarda girebilir.

6 gün kalmisti, 4 gün yattik hala 5 gün var

Şikecilere karşı izlediğim samsun baya leş bi takımdı ama geçen hafta 2-3 tane transfer yaptılar .Milli takım arası hep zor olmuştur rehavete kapılmamak lazım.

Sıkışık bir takvime gireceğiz bundan sonra 2 ayda 7 maç sanırım. Sonrasında yine milli ara var.

Geri
Üst Alt