Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ise maç saatinde Almanya'ya dönüş için araçta seyir halinde olacağım. Haftaya kadar daha 8,5 GB internetim var, biterse GS'mizi izleyebilmek için yeni bir paket alacağım elbette. Umarım otobanlarda internet iyi çekiyordur.
Biz güney almanyalilar arabayla gidince macaristandan gecmiyoruz. Hirvatistan ve slovenya üzeri gidiyoruz. Almanya, avusturya, slovenya, hirvatistan, sirbistan, bulgaristan, Türkiye seklinde.Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya, Almanya.
Hırvatlardan geçiyor muyduk tam emin değilim şu an. Ama genel olarak rota bu olmalı. En son 5 sene önce gitmiştim ondan tam hatırlamıyorum
Ya 3-4 kere gitmiştim ben de babamlarla arabayla ama dediğim gibi 5-6 sene falan oluyor ondan pek hatırlamıyorum.Biz güney almanyalilar arabayla gidince macaristandan gecmiyoruz. Hirvatistan ve slovenya üzeri gidiyoruz. Almanya, avusturya, slovenya, hirvatistan, sirbistan, bulgaristan, Türkiye seklinde.
Sen almanyada daha kuzeyde kaldigin icin macaristandan gecersin, hirvatlara ugramazsin.
Babamlar arabayla gitti ben uçakla geldim sonra. Dönüş ise hep beraber arabayla.Arabayla mi gittin yaf![]()
Bence de öyle...............................MUSLERA.....................................
BOEY.......NELSSON........APO............ANGELİNO
..............TORREİRA........DEMİRBAY.......................
..TETE....................MERTENS................KEREM...
...............................BAKAMBU...................................
Yüzde 1 milyon çıkacak kadro
Antep’e 5 atmıştık 3 sayılmıştıson maçımızı unuttum
Napacan lan buralarda hain herifBulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya, Almanya.
Hırvatlardan geçiyor muyduk tam emin değilim şu an. Ama genel olarak rota bu olmalı. En son 5 sene önce gitmiştim ondan tam hatırlamıyorum