- 4 Ağustos 2009
- 83.613
- 62.262
- 5.093
Boyle beklediğimiz her macta avuçladık. Mactan sonra Okan Hocamın başlığı yanar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle beklediğimiz her macta avuçladık. Mactan sonra Okan Hocamın başlığı yanar.
neyini riske edecekler ya adamın bir seyi yok ki. sağlam darbe yedi ama oynadı. orda çıksaydı sıkıntıydı. bu maçta tempo yapması lazım 2 haftadır ciddi tatil ve maç eksiğimiz oldu.Boşuna İcardi li kadrolar yapmayalım. Yedek başlıcak. Riske etmezler, 3 gün sonra cl maçı var
adamlar takımla yeni yeni antrenmana basladı. 11 e koysa asıl çorba o zaman olur. taraftar baskısıyla zahayı oynattı da noldu. beklentiler çok yüksek o adamlar üzerinde. tam sağlıklı bir halde verimli olamazlar. o yüzden +60 dan sonra dombele, zaha ve ziyech'i görürüz. gene de 1 inin oynamama ihtimali olabilir. ya zaha ya ziyech. ndombele kesin oynar diyorum bu maçOkan’ı biraz çözdüysem bu maça son maçın kadrosuna çok yakın bir kadroyla çıkar Mertens’i falan oynatır. İşler ters giderse 65’ten sonra Ziyech, Ndombele’yi falan alıp iyice çorba eder
Vallaha son idman videosunda gayet aslan gibi ortada sıçan oynuyordu. Avrupa için sürekli oynatmak lazim.neyini riske edecekler ya adamın bir seyi yok ki. sağlam darbe yedi ama oynadı. orda çıksaydı sıkıntıydı. bu maçta tempo yapması lazım 2 haftadır ciddi tatil ve maç eksiğimiz oldu.
Bu ne yav dünün aynisi
Ziyech’i 10 numara düşünziyech'in orda işi ne![]()
Takım stadyuma hareket edince normalde de büyük maç olmadığı için kimse haberini yapmaz. İlk 11 ile aynı anda görürüz. Dep olsaydı uçağa binince büyük ölçüde belli oluyor.Bu maç kadrosu ne zaman belli oluyor , 11 değil maç kadrosu ?
Valla işler ters giderse panikle hepsini sahaya sürmesin de Fatih, isterse hiç oynatmasın. Derdim o değiladamlar takımla yeni yeni antrenmana basladı. 11 e koysa asıl çorba o zaman olur. taraftar baskısıyla zahayı oynattı da noldu. beklentiler çok yüksek o adamlar üzerinde. tam sağlıklı bir halde verimli olamazlar. o yüzden +60 dan sonra dombele, zaha ve ziyech'i görürüz. gene de 1 inin oynamama ihtimali olabilir. ya zaha ya ziyech. ndombele kesin oynar diyorum bu maç