⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

Ortasahanın kolay geçilmesi daha çok formasyon ve taktikten kaynaklanıyor bence
Pozisyon alma değil hep rakibe basma üzerine oynuyoruz, bir isabetli pas veya çalım olunca da ortada 2 kişi oyundan düşüyor ve rakip ceza sahamıza kadar bomboş geliyor
Bu takımın pres oyunu oynaması zor şuan fiziksel olarakda hazır değiliz. İyi bir takım yakalasa fena cezalandırır.

Neyse öyle ya da böyle 3 puanı, Cl maçı öncesinde handikaplı aldık.

Sakın Fb maçı yanıltmasın, Samsun'un bu kadrosunun Fb maçı ile alakası yok.
Bu maçın kadrosu ile Fb maçı kadrosu yarı yarıya değişik.

Sadece şu forvetleri dahi olsa Fb'yi yenerlerdi.

Bir tane net pozisyon verdik, iki tane kendi oyuncumuza çarpan şans topu ile goller yedik.

Aynı Kayseri gibi bu Samsun da çok can yakar bu ligde.

oyle deme biz copuz kanzi

Kadronun keyfini sürün,ki daha başlamadık bile

Hücumda iyiydik defans ve angelino sıkıntısından 2 gol yedik.
Öyle aman aman pozisyonlar yakalamadik. Buda kacarmi denilen 1 icardinin pozisyonu var baska hatirlamiyorum. Rakip de samsun yani

Ona dayanarak ben iyi bulmadim takimi. Carsamba kopenhaga karsi böyle oynarsak 2 tane tiklatir 3p alip giderler

Icardi de fiziken bitikti yalnız,kerem skor yaptı ama kotu oynadı ve oyunu baltaladı,olasi ataklari bitirdi.

Takim olarak top henüz oynamiyoruz. Daha cok oyuncularin bireysel kendi yetenekleriyle götürüyoruz. Umarim maclar oynandikca toparlaniriz.

Ben futbolda o kadar kötü bir şey görmedim geçtiğimiz haftalara göre daha iyiydik. Sadece önde pres yaptığımız için orta saha çabuk geçilebiliyor o pres işini zamanla daha doğru zamanlama ile ve sürekliliğini sağlayarak yaptığımızda oyunumuzda gelişecek lakin bazen presi direk rakip 1. bölgede yapmaktansa 2. bölgede başlamak daha mantıklı olabilir. Yediğimiz ilk gol ve ilk yarıda verdiğimiz net pozisyon dışında sahada oyunun hakimi genel olarak bizdik. Torreira, Boey Nelsson bu maçta kötüydüler. Dimatta Nelsson'u arkasına her aldığında atağı başlattı.

sol ortasaha asıl en büyük sorun
herifler oradan geldi paso

oradan angelinoyu 2ye1 bırakıp durdular
hocada öyle izledi
kopenhagda oraya çalışacak

kerem geriye gelmediği için ortasahayı güçlendirmen gerek ozaman
hocam 3 lü ortasaha diye birşey var

kerem torreira mertensde sağa daha yatkın adamlar

sola yardım çok az gidiyor bunu nasıl göremiyorsun

tr liginde iş yaparda clde kevgire çevirirler

3-0 öndesin denesene saha içinde cl için başka bir formasyon

Kendi evimizde samsuna karşı organize olamadık, düşümdürücü. Sanki olivieralı orta saha daha mı organize ve dirençliydi gibi.

Geri
Üst Alt