⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

Geçen senenin başında bile biz bu kadar kötü değildik emin olun. O zaman ben diyordum kesin şampiyonuz diye çünkü çok diri ve savunma iyi oyun oynuyorduk orta sahada adam geçmiyordu topu hemen kapıyorduk. Hücumdaki ilerleyen haftalarda düzelmişti. Ama bu seneden umutlu değilim açık söyleyeyim. Çok kolay pozisyon veriyoruz orta sahamız rahat geçiliyor sıkıntılı bir futbol oynuyoruz.
Bu maç ilk yarıdaki 1 pozisyon dışında kaç net pozisyon verdik?

Ben olumluyum şahsen. 5,6 maç sonrası tamamen oturmuş olur oyun, oyuncular vs. O zamana kadar kazanalım bir şekilde yeterli, giren çıkan acaip klas bir kadro var. Kaliteyle kazanıyoruz şimdiye kadar, oyunla da kazanmaya başlarsak bambaşka şeyler konuşuruz. Tek korkum şl'de fiziksel yıpranmadan ziyade olası yenilgilerin moral motivasyonu eksiltmesi. Olacaksa da erken olmamalı, ne yapıp edip şu Kopenhag maçını kazanmalıyız, zorundayız.

Doğrudan merkeze yapılan hücumlara çok iyi tepki veriyoruz ancak kanattan yapılıp merkeze çevirilen toplarda çok ciddi zaaf verdik birkaç maçtır. En büyük zayıflığımız bu. Merkez orta sahalar tarafından kapatılması gereken yay boş kalıyor Torreira adam takibinde içeri girdiği zaman. Ya çok etkin kanat savunması yapmamız lazım ya da orta sahayı üçlememiz lazım.

Geri
Üst Alt