Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktiksel revizeler şart. Hoca zamanla doğruyu bulacaktır. Şu ndombele bi fprma girse, demirbay-torreira-ndombele çıkarız artık. Mertens son yarım saat daha etkili olurkeramettin abinin deidgi gibi merkezden de hücum yiyoruz.ilk golde carpip girdi ama dimata bomboştu mesela.torreirayi vs göremedik.abdulkerimde sola gitmisti.oyuncu bazlı değil oyun kaynaklı sorun var.hoca sorun
Kadro genis,bu kadroyu kullanmak cokda maharet istemiyo.angelino cok yararlanacagin biri mesela,top kullanma becerisinden ve ortalarindan oturu.kerem demirbayin da duran toplari,cezasahasina kosulari iyi.tete antep macinda kac tane savunma arkasina kosu atti,bu mac neden okan hoca uygulatmadi?bak tane tane anlattim angelino ve teteye bok atmak yerine .Ortam sabırsız,tek tek herkese lafda yetiştiremeyiz.her maç birine takacaklar.kerem maçı aldı ama kötüydü,icardi kötüydü yine.ama taraftar skor yapani sever,gercekler ortada.boeyde iyi değil halaTaktiksel revizeler şart. Hoca zamanla doğruyu bulacaktır. Şu ndombele bi fprma girse, demirbay-torreira-ndombele çıkarız artık. Mertens son yarım saat daha etkili olur
o.. cocukları gole ofsayt diyor
paylastıkları pozisyonda görselde ofsayt yok
whattsaptan mamalanmıs p.. kuruları bari attıgınız görsele bakın
maçı izlemedim ama istatistikler kötü duruyor.
biliyorsun mini etek gibidir :dmaçı izlemedim ama istatistikler kötü duruyor.
3-0'dan sonra rehavete kapılmış takım. Ciddi bir uyarı şart. Kadro kalitemiz çok yüksek. Şu Samsun kadrosunun Fener'e çıkan kadroyla alakası yok, Samsun rahatlıkla ligde kalır.Milli aradan sonra çıkılan ilk maç her maç zordur. 3-0'dan sonra 2 tane saçma sapan gol yedik eğer Ziyech olmasa muhtemelen bu maç zora girerdi 3-2 kıvrana kıvrana bitirebilirdik.
Okana getiriyor işte lafı kendinceSus ya
burası %100 ve katılıyorum - her şey güllük gülistanlık diyerekte bakmamak lazım. henüz daha tam oturulmadığı için maç içinde kırılabilr bir yapımız olduğu gerçek.Samsun, Molde ayarinda top oynadi dun. Ama biz Molde maclarindaki kadar kotu degildik. Alisiyor takim, ustune koymaya baslamis. Muazzam bi kadromuz var cidden. Tadini cikaralim.