Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
son oynanan 20 dakika lecce-cagliari tadında geçti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum.O golde top Nelsson'a çarpıp yön değiştirdi.
kpaşa umutlandırıp utandırıyordiğer maç 3-3 olmuş
Jknin kaybetme zamanı geldi bence. En son Sivas'a yenilmişlerdi
Rtaş ters ayakta yakalanıyor çarpınca. Kurtarması imkansıza yakın. Yakınından geçmesi bir şeyi değiştirmez.Biliyorum.
Şimdi pozisyonu tekrar izledim, top o çarpmaya rağmen imkansız bir yere gitmiyor çok da uzağından geçmiyor sadece bunu anlatmaya çalıştım.
Kolay pozisyon olmadığını bunca zaman maç izleyen biri olarak ben de biliyorum ama çıkarması imkansız da değildi.
Daha iyi anlatabilmek için görüntüyü almaya çalıştım.
Bunlar hep şımarıklıkDün ilk yediğimiz golde Muslera da pek iyi bir görüntü vermedi
Rop köşeye gitmiyor ama yön değiştirerek kalecinin ters ayakta kalmasını sağlıyor o yüzden çıkaramaz. Top çarpmaya rağmen yön değiştirmeyip aynı yöne gitse haklısın.Biliyorum.
Şimdi pozisyonu tekrar izledim, top o çarpmaya rağmen imkansız bir yere gitmiyor çok da uzağından geçmiyor sadece bunu anlatmaya çalıştım.
Kolay pozisyon olmadığını bunca zaman maç izleyen biri olarak ben de biliyorum ama çıkarması imkansız da değildi.
Bacaklarından kontorpiye de kaldığı belli oluyor zaten fotoda...Biliyorum.