Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani sittin tane Istanbul takimi olmasi tabi ki onlarin sucu sayilmaz ama bu sans degil arkadasim. Herifler ayarlamis.işin asıl ilginç yanı fenerbahçe bu maçtan sonra sezonun ilk yarısı bitene kadar yani kalan 14 maçın 12 tanesini istanbulda oynayacak. adana ve kayseri hariç istanbul dışı maçları kalmıyor. zaten samsun dışında çıktıklarınıda hatırlamıyorum. nasıl bir ‘şans’ helal olsun.
Bu onlar için dezavantaj değil mi? Fenerbahçe her zaman lige çok iyi başlar. Aralıktan sonra düşer. Çok iyi olduğu zamanlar İstanbul'da olmaları onlar için bence dezavantaj.işin asıl ilginç yanı fenerbahçe bu maçtan sonra sezonun ilk yarısı bitene kadar yani kalan 14 maçın 12 tanesini istanbulda oynayacak. adana ve kayseri hariç istanbul dışı maçları kalmıyor. zaten samsun dışında çıktıklarınıda hatırlamıyorum. nasıl bir ‘şans’ helal olsun.
Kimse her mac 3 alıp geçemezBu sene ligin çok kalitesiz geçeceğini daha önce söylemiştim
Anadolu takımları ile 2 büyük arasında kalite farkı normal değil
Her maç 3 puan yazıp geçecek fener, biz de öyle
O yüzden kayseri maçında puan kaybımıza çok üzülmüştüm. Artık 1-2 puanın çok önemi var, eskisi gibi dişli anadolu takımları yok
Yaw oral 118 puanla kimse şampiyon olamaz ztnKimse her mac 3 alıp geçemez
Bu sene ligin çok kalitesiz geçeceğini daha önce söylemiştim
O yüzden kayseri maçında puan kaybımıza çok üzülmüştüm. Artık 1-2 puanın çok önemi var, eskisi gibi dişli anadolu takımları yok
Hangi maçPuan kaybedecekleri maç bu değil
Bu sene ligin çok kalitesiz geçeceğini daha önce söylemiştim
Yapamaz. En kötüsü aradaki derbilerin birinde çakar birisi bunlara düşüşün başlangıcı olur. Zaten pamuk ipliğine bağlılar. En küçük sarsintida yikilabilirler. İki haftadır hakemler kurtardı. Hakemin yetmeyeceği maçlar gelsinde göreyim. İlk zaten icerde birbirini dudukleyecek bunlar. Hiç merak etmeyin. O günü sabırsızlıkla bekleyinisot bizim 14'te 14 seriyi bitirecek heralde bunlardan 1-2 tane daha kazanırsa