SL 23/24 H:6 | Alanyaspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül

işin asıl ilginç yanı fenerbahçe bu maçtan sonra sezonun ilk yarısı bitene kadar yani kalan 14 maçın 12 tanesini istanbulda oynayacak. adana ve kayseri hariç istanbul dışı maçları kalmıyor. zaten samsun dışında çıktıklarınıda hatırlamıyorum. nasıl bir ‘şans’ helal olsun.

işin asıl ilginç yanı fenerbahçe bu maçtan sonra sezonun ilk yarısı bitene kadar yani kalan 14 maçın 12 tanesini istanbulda oynayacak. adana ve kayseri hariç istanbul dışı maçları kalmıyor. zaten samsun dışında çıktıklarınıda hatırlamıyorum. nasıl bir ‘şans’ helal olsun.
Yani sittin tane Istanbul takimi olmasi tabi ki onlarin sucu sayilmaz ama bu sans degil arkadasim. Herifler ayarlamis.

Bu onlar için dezavantaj değil mi? Fenerbahçe her zaman lige çok iyi başlar. Aralıktan sonra düşer. Çok iyi olduğu zamanlar İstanbul'da olmaları onlar için bence dezavantaj.

Fikstürden ben sadece iki senedir derbinin sondan bir hafta önce sahamızda oynandigi için rahatsızım. Sanki kasıtlı bir şekilde sahamızda kutlama yapma ihtimali düşünülüyor gibi geliyor bana.

Bu sene ligin çok kalitesiz geçeceğini daha önce söylemiştim

Anadolu takımları ile 2 büyük arasında kalite farkı normal değil

Her maç 3 puan yazıp geçecek fener, biz de öyle

O yüzden kayseri maçında puan kaybımıza çok üzülmüştüm. Artık 1-2 puanın çok önemi var, eskisi gibi dişli anadolu takımları yok

O yüzden kayseri maçında puan kaybımıza çok üzülmüştüm. Artık 1-2 puanın çok önemi var, eskisi gibi dişli anadolu takımları yok
Kimse her mac 3 alıp geçemez

Fb puan kaybetmez

Daha doğrusu öyle bir ihtimal olsa dahi kaybettirmezler

O yüzden geçiniz

Ligi derbiler belirleyecek

tüm maçlarını gt zoruyla kazanan fb

5 atar bugün

Puan kaybedecekleri maç bu değil

ben de böyle düşünüyorum can sıkıcı olan kuşların tüm maçları göt zoruyla kazanması oldu.. bir şekilde 1 farkla işi bitiriyorlar oynadıkları öyle ahım şahım bir top da yok

isot bizim 14'te 14 seriyi bitirecek heralde bunlardan 1-2 tane daha kazanırsa
Yapamaz. En kötüsü aradaki derbilerin birinde çakar birisi bunlara düşüşün başlangıcı olur. Zaten pamuk ipliğine bağlılar. En küçük sarsintida yikilabilirler. İki haftadır hakemler kurtardı. Hakemin yetmeyeceği maçlar gelsinde göreyim. İlk zaten icerde birbirini dudukleyecek bunlar. Hiç merak etmeyin. O günü sabırsızlıkla bekleyin:)

Bu kadar maç kazandılar ama ben abartıldığı kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Antalya maçında kötü sinyaller kendini göstermeye başladı, eli kulağında kötü sonuçlar gelmeye başlayacak. Bu maç olur mu bilmem ama sezonun ilerleyen dönemi bu kadar iyi geçmeyecek bence bunlar için.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alanya ters takım, Fb'nin bu deplasmanda olası galibiyeti beni bu sezon ilk defa üzer, banko puan kaybı bekliyorum. FB yorgun ve son durağa artık geldik onlar için.

Geri
Üst Alt