⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Hiç öyle Zaha, Ndombele, Ziyech oynasın, havasında olmayalım, hepsinin hepi topu 20-30 dakikalık fizik güçleri var, hazır değiller, onları hazırlayacak teknik ekipte mevcut değil, o yüzden en hazır hangi futbolcularımızsa onlarla çıkalım, gol atıp maçı rahat götürmeyi becerebilirsek sırayla ikinci yarı sokarsın bunları da.
Onları hazırlayacak teknik ekip neden mevcut değil? Nasıl vardın bu kanıya.

Çıkacak 11:

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tetê Mertens Kerem
Icardi

Ndombele başla, demirbayı yorulunca al
zaha başla keremi sonradan al
sanchez başla alma
kale bu maç yerli olsun hatta günay-apo-kazımcan

Onları hazırlayacak teknik ekip neden mevcut değil? Nasıl vardın bu kanıya.
kör değilsek sahada görebiliyoruz hazır olamadıklarını, diğer transferlerimizinde hatta ve hatta tüm oyuncularımızında sadece Boey'i hariç tutuyorum, fiziksel olarak çok iyi olmadıkları ortada. Hatta İcardi'nin fiziği ibretlik aslında, utanç verici bizim için

Artık değişim şart

Olması gereken

Muslera
Boey-Davinson-Abdül-Angelino
Oliviera-Torreira
Tete-Barış-Kerem
Icardi

Kerem bu maça ekstra motive çıkıyor. Mertens, Demirbay ve Nelsson kenara gelmeli. Asıl dinlenme maçı İstanbul olmalı. Angelino, Muslera, Apo, Kerem, Torreira, Icardi hatta mümkünse Boey dinlenmeli

İstanbul maçında da
Günay
Boey- Nelsson- Davinson-Kazımcan
Demirbay-Ndombele
Tete-Ziyech-Zaha
Bakambu

Tabi Okan yine korkak davranarak kadroda büyük değişiklikler yapmayacak muhtemelen

Konsentrasyon lutfen. K’hag konusu kitlenmeli.

avrupa'daki takımlar ve yetiştirdikleri bebeler doğuştan bizim sporculara göre şanslı ve eğitimli. o yüzden yetenek sadece fark yaratamayabiliyor. ama sen 250 milyonluk takım yaptım diyosan bi zahmet türkiye'deki takımları hallaç pamuğu gibi atacan.

Kayseri macindan daha hazir durumdayiz. Bence rahat alacagiz maci, tmm kopenhag macini yenemedik ama 0-2den 2-2 yapmak da takima moral vermistir. Dogru kadro ve dogru degisiklikler yaparsa hoca bence rahat kazaniriz. 1-3 diyorum
Başakşehir formsuz ve kalitesiz bir takımsa evet alırız, ama kayseri maçı gibi de olmasından korkmuyor değilim. Karşımızda bize devamlı bilenen bir çağdaş ve bundan ders alamayacak kadar hazırlık yapamayan bir hocamız var

muslera
boey-davinson-abdülkerim-kazımcan
demirbay-torreira
tete-oliveira-kerem
icardi

beklediğim 11 bu

Muslera, Mertens ve Angel'in hepsini birden kesmesi imkansiz. Bize gore mumkun ama ona gore imkansiz. Yani surpriz bir onbir pek beklemiyorum. Belki Tete baslar o kadar.

Ben olsam takım toparlanana kadar her maç böyle çıkarım, dinlene dinlene hazırlanamıyorlar çünkü.

————-Muslera
Boey-Sanchez-Abdül-Kazım
————Torreira——
——Ndombele—Kerem D.
Tete—————————Zaha
———-——Icardi———-

Tete<>Ziyech
Zaha<>Kerem A
Ndombele<>Mertens
Kazım<>Angelino

Geri
Üst Alt