⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Başakşehirin orta saha uyuz mıymıy adamlardan kurulu bu maçta da dinamizm sorunu yaşamamamız gerekiyor artık.Son maça da Aleksic-Berkay Özcan ikilisiyle başlamışlar hangi 11le çıkarsak çıkalım orta saha hakimiyetini sağlamamız lazım.

Şu maçı alalım

2-0

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Tete Baris Zaha
Icardi

Zaha oynayacak durum da degilse kerem veya mertens oynar

beklediğim takım

muslera
boey davinson abdülkerim kazımcan
torreira oliveira
tete ziyech kerem
icardi

Muslera
Boey Sanchez Apo Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardi
Zaha oynayabilecek duruma geldiyse böyle başlatır hoca. Yoksa Kerem Solda ortada Ziyech başlar.

Bakambu oynasın artık 11 de. İcardiyi zorlamamak gerek. Sonra sakatlanacak işimiz zorlasacak

Çağdaş'ın takımlarına karşı şansımız tutmuyor biz de rotasyon yapıp beş benzemez adamları sahaya dolduracağız, işimiz çok zor bu maç özelinde. Umarım bir şekilde kazanabiliriz.

Bu akşam kadroda ufak tefek değişiklikler olur.

---------------Muslera------------------
Boey--Sanchez---Abdülkerim-Angelino(Kazımcan)
-----------Thor---Kerem(Sergio)------
Tete-----------Mertens---------Kerem-
---------------Icardi-------------------

Hoca Sergio'yu oynatırsa muhakkak Kazımcan ile başlar ama Kerem Demirbay ile devam etmek isterse Angelino ile oynayacak. Bana kalırsa Kazımcan ile başlamak ilerde yapılacak baskıya Kazımcan'ı da katmak gerekiyor. Oliviera yeterince dinlendi artık sahne alma vakti geldi. Kerem Demirbay da tempo olarak çok iyi durumda değil dinlenmesi gerekiyor aynı zamanda. Ndombele-Zaha-Ziyech ikinci yarı sahne alır diye düşünüyorum.

İlk onbiri açıklıyorum arkadaşlar. Boşa yazıp çizip yorulmayın. :)

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Kazımcan
Torreira Ndombele Oliviera
Tete Kerem
Icardi

Geri
Üst Alt