⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Hoca bakambuyu silmistgibi davranıyor halbuki her maçta azda olsa süre verse adam form tutar icardiye birşey olsa çık oyna demek saçmalık olur
rahat skorlar gelmeden icardiyi çıkarırsa topa tutulur. çift forvete dönmesi belki söz konusu olabilir. diğer yandan forvet hattı ardında ziyech, zaha ve ndombele gibi adamlar bekliyor. oyuncu hakkını orda kullanmak mevcut halimizde sacmalık olur. diğerlerinin takıma monte edilmesi daha önemli husus. bakambunun oynaması için icardinin sakat olması lazım. muslera gibi 11 e yazılacak 2 oyuncudan 1'i okan için.

bu arada mevcut haliyle ziyech forvet arkasında harcanır. şu haliyle yaptığı tek sey topu yaya sürüp şut veya orta açmak. baskı desen yapabileceğini sanmıyorum. sonuc itibariyle mertens oynar forvet arkasında.

izleyemicem skor takip edicez

Kayseri maçında çağdaş zencilerle ortasahayi kalabalık tutup bizi sürekli uzun topa zorlamisti ve başarmıştı bu maçta merak ettiğim bizim hoca Kayseri maçından ders almismi

Rotasyon yapmayacaksak 70 milyon maas butcesine niye ciktik renkdaslar. 5-6 oyuncu degismeli Carsamba’ya gore. Skoru ilk yari alirsak kalan 3-4 adamda ikinci yari degismeli. Yedek kulubesinde bekliyenler ilk 11 cikanlardan asagi degil. Ustelik ilk 11 cikanlarin form durumlari rezalet.

Kerem oynamasın mümkünse. 60 top kaybını izlemek zorunda değiliz

İlk kez kadro kurdum. Bu da benim kadrom.

d848f96d75f34373509f21c7445557112805224.jpg

Sanchez, Tete ve Kazımcan %100 oynayacak ona eminim gerisi için net bir şey söyleyemem.

İcardi - Bakambu
İcardi - Halil

Çift forvet maçları sizce olur mu ilerde lüks mu olur

Mertens.. oliviera ve Kerem demirbay bizim takımımızın zayıf karnı ..

Bir de Kerem Aktürkoğlu nun ve Angelinho nun savunma zaafları eklenince takımın savunması dip yapıyor..

Sanchez 6 no oynayabilir mi acaba

Geri
Üst Alt