- 24 Temmuz 2021
- 13.078
- 5.113
- 663
Yeneriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde o pası verir pusuda her sozu söylemeyi kendine hak gören taraftar ve maçtaki beklentilerEkli dosyayı görüntüle 220991
Kerem pas verse %100 gol, iq bu kadar düsük olamaz yav hic mi oyun görüsü yok ben daha ne diyim kendi kendimizi zora sokuyoz yazik
senin iq'undan yüksek oldugu kesinEkli dosyayı görüntüle 220991
Kerem pas verse %100 gol, iq bu kadar düsük olamaz yav hic mi oyun görüsü yok ben daha ne diyim kendi kendimizi zora sokuyoz yazik
Yav veremeye bilir de. Icardi mi bu? Bizim Kerem işte! Mal bu.Normalde o pası verir pusuda her sozu söylemeyi kendine hak gören taraftar ve maçtaki beklentiler
Cezalı mıydın reisYeneriz
Biraz daha konuşursan Recebo İcardi olacaksinsenin iq'undan yüksek oldugu kesin
avatarında ki herif 2 tane asistini yedi adamın
+ karşı karşıya kacırdı
Ekli dosyayı görüntüle 220991
Sanchez, Tete ve Kazımcan %100 oynayacak ona eminim gerisi için net bir şey söyleyemem.
kurtuluş dizisini bitirdim trtdeZaman inatla geçmiyor, vallahi biz bu takıma hasretiz üç günde bir oynasak bile.
Ekli dosyayı görüntüle 220991