Engin Alcan
Sarı Üye
- 11 Ağustos 2018
- 570
- 244
- 288
İy 1.5 gol üstü oynuyorum şu an. Banko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi 1 yazı yazsanda avatardan kaynaklı kahkaha atıyorum ben kanks yavKesik diye değerlendirmek enteresan. Şl dönüşü bile rotasyon yapmayacaksak neden bu kadar geniş kadro kurduk. Gayet iyi bir 11
Ciddi postlar benim gibi son derece gayri ciddi bir herif üzerinde eğreti duruyor dimiCiddi 1 yazı yazsanda avatardan kaynaklı kahkaha atıyorum ben kanks yav![]()
Bu maçı alırsak sayın @Vasfi Vural sayesinde alacağız.Evet yine tepki yok yine puan kaybı var.
Hem de nasılCiddi postlar benim gibi son derece gayri ciddi bir herif üzerinde eğreti duruyor dimi
Onu anladim. Dedigim gibi manyak guvenç kurtar sandimKendisi yerli oyuncu yeni gelen yabancilara yardimcii oluyordur
İcardi başlığındaki postuma bakHem de nasıl![]()
Kalp kalbe karşıymış kanks ben de tam o konuya geçmiştimİcardi başlığındaki postuma bak
İnş fazla pasla çıkmayız.
Bu Çağdaş Atan dayak yiyen vücutçuya benzemiyor mu![]()
Ben eleştirmem zaten ama şampiyon takımın oyuncularını ( kerem, mertens ) gibi yuhalamaya çalışanlar rahat durmayacaktır.Eleştirilcek bi durum yok, mertens yerine Ziyech, Kerem yerine Barış oynuyor, Kazımcan ve Nelson rotasyonunu zaten bekliyorduk adamlar sezon başından beridir full oynadı.