⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Penaltı konusunda bende kararsız kaldım toreira dokunuyor ama devamında kayan basaksehirli de topa dokunup öyle düşünüyor gibi tekrarını durdurarak izlemek lazım.
Ama kırmızı kart konusunda Ali Koç bile kayıtsız kalmayın verirdi yani bunu nasıl izah edecekler çok merak ediyorum..
Bir de kazimcanin sakatlandığı pozisyon var ki tekrarını bile göstermediler çok merak ediyorum onu da

Kerem nefretiniz yüzünden ilk yarı 3-0 olacak maç 1-0.
Değil abi boşuna yazmayın bunu Kerem suana kadar tüm maçlarda hiç değişmeden oynayan tek hücum oyuncumuz. Hicbir hoca tataftari dinlemez. Dinlendiriyo hoca bu çok açık bence. Bazen psikolojik olarakta dinlenmek dinlendirilmek lazım.

Icardi’nin de artik fit olmasi gerek. İyidir hostur seviyoruz kendisini de Gaziantep macindan beri ortalarda yok. Kendisini kullanamadigimiz da Dogrudur ama form tutmasi lazim bi an evvel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Abdülkerim direk sol bek olsun Nelson Sanches stoper valla bence tesadüfen en iyi kombinasyonu bulmuş olabiliriz :)
Kesinlikle, böylece Angelimho vasatındanda kurtulmuş oluruz. Sanchez Nelson muhteşem olabilir

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt