⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

O kadar kötü adam arasında arada kaynıyor ama Torreira'nın da hiçbir şey oynadığı yok sezon başından beri. Tamam kamp filan görmedi de bu kadar da olmaz yav.
Bugün iyi yav bence her yerde bu var orta saha boş. 1 tane penaltısı yendi. 1 de kırmızı kart aldirmisti hakem iti vermedi

Yalniz hoca kesinlikle 2. yariya degisiklikliklerle baslamalk.Oliveira,Baris cikmali.Oliveira > Angelinho Baris > Kerem yapmali.

Keremi çökert takımd ağozşsyom yok dedik Kopenhag maçında.Aşkın izleyin kere siz takımı.Herkes biliyor top kaptırıyor pas hatası yapıyor falan filan kör değil kimse ama adam deniyor arkadaş.Adam hızlı çalımı var İcardiye pasları var golü kokluyor.Vu adama cesaret verin yuhalamayın

Asil Joker Abdülkerim, sag acik sol acik cok rahat oynar, calim atabilecek yetenek var, güzel ortalarda kesiyor kanatlardan.

Oliveira-Demirbay
Barış-Zaha

Şu performansta gereken değişiklikler

Bundan sonraki maçlardaki defans formasyonu : boey sanchez nelsson abudlkerim olmalıdır. O nedir öyle ya . Apo neler yaptı bekte
Elimizdeki bütün beklerden iyi ama az çok tahmin ediyordum böyle olacağını ben topla ileri çıkmayı seviyor bu adam ve ortaları çok iyi

Ziyech gibi adamlar hiç bir şey oynamasa bile öyle bir hareket yapar ki ligde maçı sana kazandırır.
Avrupa’da bu işlemez tabi.

Penaltı konusunda bende kararsız kaldım toreira dokunuyor ama devamında kayan basaksehirli de topa dokunup öyle düşünüyor gibi tekrarını durdurarak izlemek lazım.
Ama kırmızı kart konusunda Ali Koç bile kayıtsız kalmayın verirdi yani bunu nasıl izah edecekler çok merak ediyorum..
Bir de kazimcanin sakatlandığı pozisyon var ki tekrarını bile göstermediler çok merak ediyorum onu da
Topa doknuyorda ondan önce torreiranin bacağına vuruyor sonra topa degiyor

Golü atmasa Zaha Ziyech değişikliği yapardım şahsen de Apoyu sol bekte tutmak lazım Angelino şart değil. 60 gibi Zahayla Demirbayı alır Buruk

ilk yarıya göre barıs alper>tete>ziyech

top kayıplarına göre sıraladım nasılsa ona göre bakıyoruz artık

Geri
Üst Alt