⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Bundan sonra kadrom budur lig için

Günay
Boey Nelsson Davinson Abdulkerim
Torreira Kerem
Tete Ziyech Zaha
İcardi

Bu leo dubua teknik üstünlüğü ile bizim ortasahada rotasyona girerdi bu arada.

Bunun dışında takimda 1 2 tane oyuncu var hücum aksiyonlarini feci bozuyor. Bu aksalik çözülmeli.

Bugün iyi yav bence her yerde bu var orta saha boş. 1 tane penaltısı yendi. 1 de kırmızı kart aldirmisti hakem iti vermedi
Çok vasat dedem, bu güne özel değil. Haftalardır beğenmiyorum. Zaten Ziyech ve Oliveira sahada yoklar. Onlarla kıyaslarsak evet iyi kalır ama genel oyuncu performansına ve Torreira'nın ortalama oyunlarına göre bile kıyaslarsak yok yani...

Hakeme bak. Penaltiyi verme, kirmiziyi verme, rakip ortak olabilmesi icin her türlü sertligine izin ver kazimcani kurban götür. Ne diyelim artik. Davinson cok iyi, baristan kanat olmaz en fazla yedek yardimci forvet. Oliveira her verdigi karar yanlis karar. Macin fisinide öyle cekemedi. Sol taraf ya kerem ya zaha oynamali. Resmen sol tarafada kanatsiz gibiyiz.

Barış sol kanatta olmuyo maalesef kendini çok yetenekli bi oyuncu sanıp abuk subuk işlere giriyo.Ya 2. forvet olarak ya da sağ kanat olarak kullanmak lazım

Sanchez totenhamdayken hızı belliydi ama bu kadar topla çıkışının oyun kurulunun şahane olduğu dikkatimi çekmemişti.Bu herifi kesmek imkansı.Nelson nasıl olacak şimdi

Bakambudan hiç katkı alamadık boşuna kontenjan kaplıyor şu an. Keşke Duboisi bir şekilde tutsaydık

Tete, Boey, Davinson, Apo iyi,
Muslera, Lucas, Ziyech, girdikten sonra Kaan idare etti.
Sergio, Barış berbat, derhal çıkmalı.

Icardi- kötü ama top gelmiyor ki adama Barış sağolsun asla düşünmüyor. Antrenman yapmıyor mu diye de düşündürmeye başladı. Hala çok kilolu

Elimizdeki bütün beklerden iyi ama az çok tahmin ediyordum böyle olacağını ben topla ileri çıkmayı seviyor bu adam ve ortaları çok iyi
Kazımcan'ın durumu kötü gözüküyordu . Uzak kaldığı sürede sanchez'i savunmaya atıp apoyu bekte kullanabiliriz gibi . Ama beke geçtiği süre kısa ve gol attığımız için başakşehir'in direnci baya düştü . Tam bir kıstas değildi bu süre. İkinci yarı nasıl olur bilmem ama özellikle ofansif bek olarak ciddi anlamda kullanabiliriz gibi .

gol atmasına rağmen ziyech hala hazır değil çıkmalı

sergio ve barış zaten çıkmalı

yerlerine 2 kerem + ndombele girmeli

Geri
Üst Alt