⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Sanchez bu maç sonrası çok övülücek ama ilerde sorunu anlaşılır.Genelde böyle ama bazen çok basit hatalar yapabiliyor.

Sanchez de takıma hazırnolmadan girdi ama geyet de fit durumda.

Icardi
Ziyech
Zaha
Ndombele
Bunların sahada adım atacak halleri yok. Fiziken bitik durumdalar.

İyi tarafı her maç 1 isim kazanıyoruz.

Demirbay-Antep maçı
Ziyech - Samsun maçı
Tete - Kopenhag maçı
Davinson - Başakşehir maçı

Ve bunu yaparken de çok hasar almıyoruz. İdeal oyuncular yavaştan oturdukça oyun daha da oturacaktır

Şu spikerin maç anlatımı bir tek bana mı bant anlatımı gibi geliyor. Sayesinde leş gibi maç keyfi oldu.

Yediğimiz son 3 gol Muslera imzalı.
Maçtaki hakem hatalarini es geçmemek lazım. Kırmızı eş geçildi, penaltı verilmedi.

Birde bu Zaha nasıl hazır değil hala kaç ay oldu ya. Adam tekrar sakatlık falanmi geçirdi bize söylemediler?

Şu aptal maçta puan versek çok zoruma giderdi. Gol atınca bile bağıramadım iğrenç bir atmosfer oluyor bu ibfk maçlarında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel oynamadık ama kazandık ileride takım oturunca bu galibiyet çok önemli olacak

Oliveira koca bir 0 renktas bu gerçekle yüzleşmek lazım

Şuan öyle benim değindiğim o oynasın değil onun yaptığı diğerinin yapmadığı. Şuan ortasahalarımız Torreira dışında patlamış durumda yani istenilen kaliteyi göremedim ben Ndombele yine 3.bölgede belirdi bir de güç katıyor. Bilmiyorum kurguda mı problem var ilk 11 düzeninde mi hoca artık buna bir çare bulmalı

Geri
Üst Alt