SL 23/24 H:6 | Beşiktaş 2-1 Kayserispor | MS | 24 Eylül

namağlup kayseri yukarıdan uzaklaştı güzel

Bjk hücumda bi halt yapmıyo ama savunmalarını beğeniyorum döndürmüyolar rakibi hiç

Fb de kazanır bugün aynı böyle

İyi anadolu takımı kalmadı

Yayın gelirleri rezil seviyelerde, tüm kulüpler maddi sıkıntı yaşıyor

hayırlısıyla bu sene sonu bozkırın tenekesini alt kümeye yollarız

Tüpçüler yarışın içinde kalmalı ki büyük abisi ile oynayacağı maçlarda yatmasın. O yüzden böyle gıdım gıdım gitsinler. Yanlız ne kadar istesek de fbjk maçına kadar havluyu atacak gibiler.

Salaklar yedikleri saçma ilk golden sonra oyundan düştüler. Bomboş bırakılır mı aboubakar. 2. Yedikleri gol 30 metre uzun pastan.

Yanlız bizim eski topçuların fbjk'e transfer olduktan sonraki oyunları tam bir fiyasko.

Bildiğin Florya'da ajan gibi yetiştirip bunlara yüksek bedellerle kakalama operasyonu teorisine cidden inanacağım. :ddd

Yanlız bizim eski topçuların fbjk'e transfer olduktan sonraki oyunları tam bir fiyasko.

Bildiğin Florya'da ajan gibi yetiştirip bunlara yüksek bedellerle kakalama operasyonu teorisine cidden inanacağım. :ddd
En çok hayret ettiğim kişi Rodriguez di. Ligin yine içinden geçecek diyordu herkes doğru dürüst oynamadı bile.

Bu sene derbiler belirleyici olacak gibi, umarım kayseriye verdiğimiz puanı çok aramayız

Geri
Üst Alt