SL 23/24 H:6 | Hatayspor 3-2 Trabzonspor | MS | 25 Eylül

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1695589063475.png

1695589096882.png
1695589102413.png
1695589151616.png

1695590216876.png

Trendyol Süper Lig 2023/24 Sezonu 6. Hafta
Hatayspor - Trabzonspor
Mersin Stadyumu
25 Eylül 2023 Pazartesi
20:00

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zevkli maç olacak. Hatayspor'un bu seneki transferlerini beğeniyorum Görken Sağlam, Strandberg, Maksimovic (son durumunu bilmiyorum gerçi) gibi iyi oyuncular aldılar. Volkan Demirel TD'liği pek beğenmiyorum ama o da çok genç daha. Mesela Stradnberg'i yanlış kullanıyor Volkan hoca bence kanatlarda kullanıyor oysa bu oyuncu net bizim ligde iş yapacak santrafor. Bertuğ varken kanatlarda oynatmasını anlarım sonuçta elinde potansiyel var lakin onu da sattın ona rağmen son maç kanatta oynattı Strandberg'i böyle kanatta oynatmaya devam ederse tam verimini alamayacak oyuncudan bence. Trabzon yeni transferleri ile hücumda daha tehlikeli olsa da hala defansif problemleri devam ediyor bence onlarda da Mendy'nin performansını merakla bekliyorum.

Hatayspor XI: Erce, Kilama, Burak, Kamil, Ghoulam, Aburjania, Matondo, Bashiru, Carlos, Rivas, Lamkel Ze.

Trabzonspor XI: Uğurcan, Benkovic, Baniya, Eren, Mehmet Can, Mendy, Bakasetas, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Onuachu.

show tv’de şaban olurdu ptesi günleri artik o da yok

mactan baska caremiz yok

Deprem, şehit derken iyice ruhum daraldı.

Artık insan hayatı bu kadar ucuz olmasın ya. Eskisi gibi abuk subuk gündemlerimiz olsun ya

Batista Mendy bizde olsaydı her maç kırmızı çıkardı herhalde

Deprem, şehit derken iyice ruhum daraldı.

Artık insan hayatı bu kadar ucuz olmasın ya. Eskisi gibi abuk subuk gündemlerimiz olsun ya
Hande Ataizi'nin paparazzilerden kaçarken tuvalet penceresine sıkıştığı zamanların gündemini özledim.

Trabzon da enteresan takım. Hayvan gibi forveti var hala ceza sahasına yerden pasla girmeye çalışıyorlar. Aç olum orta

Geri
Üst Alt