SL 23/24 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Rizespor | MS | 1 Ekim

Hakem kardeşimiz maç oncesi yalı beyi ziyaret edip imzalı forma alacakmi acaba malum şahsi hayraniymis

Lan rize son 5 macta yenilmemiş belki bir seyler olabilir. En azindan beraberlik olsa bari

Surpriz bi puan kaybı.

Hakem kardeşimiz maç oncesi yalı beyi ziyaret edip imzalı forma alacakmi acaba malum şahsi hayraniymis

Bizi neredeyse her maç doğrayan Hüseyin Göçek’in 20 yıl önceki fotoğraflarını her seferinde yayınlayan herifler bu ali koç hayranı hakkında ses çıkarmaz tabiki.

Bizi neredeyse her maç doğrayan Hüseyin Göçek’in 20 yıl önceki fotoğraflarını her seferinde yayınlayan herifler bu ali koç hayranı hakkında ses çıkarmaz tabiki.
Bizim yonetim cimri biraz parayı medyaya para yedirse ortalığı ayağa kaldirabiliriz faydası olurmu belki bundan sonraki maçlara böyle şey yapamazlar çünkü görece zorlu gördüğü maça anında formalı birini atıyor açıkçası GS yonetiminde olmak istemezdim tüm bunları bilipte susmak zor gelmezmi insana

Yağmur yağmıyor olsaydı denize yüzmeye gidecektim. Yapacak başka aktivite yok. Fenerbahçe'nin fark atıp alacağı üç puanı kan ağlayarak izlemekten başka işimiz yok!

Fb kardeş takımına fark atacaktır.

Twitter'da biri şöyle bir şey yazmıştı bulamadım sabah görmüştüm.

"Bu maçı Rize'nin kazanacağını düşünen erkek PES'te PSG'yi alıyordur." :D

ilhan paluta güveniyorum ama rizeye güvenmiyorum. 2-1 veya 3-1 alır fener

Su mactan umudu olan adama uzulurum. Cok kandirirlar, cok uzerler bu acimasiz hayatta. Rizespor Fb'den asla puan almaz.

takip bile etmeyeceğim, maç sonu skora bakarım. 3 ihtimalli maç : tek fark , iki fark , üç fark fener galibiyeti. takip edip sinir olmaya gerek yok.

Rize, Kasımpaşa ve Karagümrük. Şurada 6 galibiyet sezon başlamadan net oğlu nettir Fb adına. Hiç sekmez. Hasan Emre Yeşilyurt diye bi çocuğu stoper oynatıp 6 yerler, türk futboluna katkı için oyuncularını bedava verirler, 98.dakikada ofsaytı bozup gol yerler, Galatasaray'lı futbolcuları sakatlamaya çalışıp ne kadar cin ve şeytan içeren transferler varsa içinde bulunurlar.

Geri
Üst Alt