SL 23/24 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Rizespor | MS | 1 Ekim

Mertensi oynatmaya devam etsin Okan buruk.kerem küser kesilmez o kızar kesilmez boyle kadro kuruyoruz biz.kerem demirbayin sanki arkasından çekiyorlar.o kadar ağır.
Birde üzerine sahaya kötu yayilinca kötü maçlar oynuyoruz.
Kerem symanzkiden daha yetenekli oyuncu ceza sahsi kosulari yapsa pres yapsa cok etkili olur ama demirbayla mertensle filan olmaz ilk defa feneri izledim acaip begendim sezon sonuna kadar boyle oynarlarsa rahat sampiyon olurlar

Bu kaleden topla çıkmak da moda oldu
Üstelik nerde kendi sahasının yarısına kadar bile paslaşarak gelemeyen takım var, onlar ısrarla böyle çıkmaya çalışıyor

fener kalecisiz 10 kisi ile oynasa bile rize puan alamaz

Adam dzeko gol atsın diye bıraktı yine atamadi herif

3-0 daha Rizeliler ayakta duramıyorlar. Bahadır şunu hayli hayli çıkarırdı.

Bu ağlamaları hepsi bizim maçta yaşanacak hakem katliamı için zemin hazırlama.

Anadolu takımlarına puan kaybı zaten zor durumda.

O iki maçta çok sıkıntılı kararlar verilecek bakın.

İğreniyorum

Kazanmaları degilde show yapmaları can sıkıyor biraz

İck fark yaratıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertensi oynatmaya devam etsin Okan buruk.kerem küser kesilmez o kızar kesilmez boyle kadro kuruyoruz biz.kerem demirbayin sanki arkasından çekiyorlar.o kadar ağır.
Birde üzerine sahaya kötu yayilinca kötü maçlar oynuyoruz.

neye göre bu yorumu yapıyoruz

En sonunda attı Rizeli defans ondan gol yemeye çalışıyor net belli ediyorlar

2dk izledim, tekrar kapattim. Rizespor sanki ondeymis gibi skoru korumaya oynuyor.

Anlasilan anadolu maclarinda takilan sampiyonlugu verecek bu sezon.

Fenevim sonunu getiremez. Iyi oynuyorlar ama yarıştıkları takım biziz. En son beraber yarışıp bunların şampiyon olduğu sene 2001 diye hatırlıyorum.

HAhahaha. Beniiiii seeeeevvvvvvvvvvvv. Ulan bok herifler. 11. denemede atti herif. Daha cok bos birakin tamam mi

Geri
Üst Alt