Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.536
- 106.164
- 4.738
Sana güvenip o kadar cips bisküvi falan aldık Allah seniBugun diyetteyiz üstad
Öngörüm 5 çay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana güvenip o kadar cips bisküvi falan aldık Allah seniBugun diyetteyiz üstad
Öngörüm 5 çay
maca hazirligimi yaptim. bebek olunca disari cikmakta geceye kalmiyor. kuvetimi doldurdum tabletimi koydum. telefondan gscye girdim. limonlu tuzlu sodam ve suyumda yanimda ve sifir heyecan bugun patlama yapacagimiz mac.Ulan her maçımız cumartesi prime time da olur mu,al iste patladık sonunda hanım isyan bayrağını çekti dışarı çıkıyoruz, ilk yarım saati seyredek bari oof of ,koy iste 17:00 a UK gibi
hayatınızdan 90 dk kaybetmeye hazır mısınız
Keyfin bol olsun renkdas ben de 2.yari bacak ustunde kacak izlemeye uğraşacağım tlf dan arkadaslara ayıp olmasın diyemaca hazirligimi yaptim. bebek olunca disari cikmakta geceye kalmiyor. kuvetimi doldurdum tabletimi koydum. telefondan gscye girdim. limonlu tuzlu sodam ve suyumda yanimda ve sifir heyecan bugun patlama yapacagimiz mac.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepsini kazanalım iste ya sartsiz surtsuzbu maçta kaybedip, united a united da koymak mı?
tesekkur ederim renktas sende dusunme maci bence gayet rahat bi galibiyet olacak. geldiginde keyifle ozeti izleyebilirsin.Keyfin bol olsun renkdas ben de 2.yari bacak ustunde kacak izlemeye uğraşacağım tlf dan arkadaslara ayıp olmasın diye
Ulan her maçımız cumartesi prime time da olur mu,al iste patladık sonunda hanım isyan bayrağını çekti dışarı çıkıyoruz, ilk yarım saati seyredek bari oof of ,koy iste 17:00 a UK gibi