⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Bu akşam performansımızı çok beğendim kalecinin biraz şansı olsada hayatının maçını oynaması skorun 5-6 olmasının önüne geçti. Kaan ve sanchez ikilisi bence çok çok iyi olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha kesinlikle manchester macinda 11 baslamamali adam hazir degil premier ligi takimi cok sert oynuyorlar aylarca sakatlik yasayabilir yedekten son 30 dk oyuna alinmali
Bu maçlar için yaşayan bir adam bu, sertliğe misli ile karşılık verir. Ölüsü bile oynar bu maçta.

bu maçın en en en kötü hakkı 4-1di tete ve icardinin kafası gol olmalıydı

kanka son dklarda halil ve barış bencilliği olmasa yine 2 gol tıklatmıştık.İcardinin yapmadığı bencilliği bu tipler yapıyor.İcardi boşta halil atmıyor topu.
Karanlık bir odaya alıp vuranı göremeyecek şekilde sağlı sollu tokatlasak düzelmez onlar.
Müthiş bir ego var bazı topçularımızda.

ilerleyen surecte olurda ziyech ve ndombelede form tutarsa benim kadro superlig icin. tabi orta saha degisebilir maca gore daha ofansif biri olabilir kaan veya ndombele yerine.

muslera
sacha sanchez abdul kazim
kaan
torreira ndombele
ziyech icardi zaha

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaha kesinlikle manchester macinda 11 baslamamali adam hazir degil premier ligi takimi cok sert oynuyorlar aylarca sakatlik yasayabilir yedekten son 30 dk oyuna alinmali

kardeş yedekte beklemekle kimse hazır hale gelemez. mecbur oynatmak zorundasin; Zaha bu normal bi topçu değil.

Çok gol kaçırıyoruz. Böyle kaçırmaya devam edersek çok zorlanırız. İcardi'yi destekleyecek bir forvet daha olsaydı keşke. Mesela geçen sezon Gomis vardı. İcardi'nin gününde olmadığı zamanlar girip saplıyordu bir tane. Şuan böyle bir isim yok. Umarım çok ihtiyaç duymayız.

United maçında 3lu oynayacaksak Sergio oynamasın. Hiç bugüne kadar bir oyuncumuz için bu kelimeyi kullanmadım ama Sergio oyuna girdikten sonra takımı sabote ediyor gibiydi.

Geri
Üst Alt