⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Trio'ya göre ikinci gol'de verilen karar dogru AGücülü topcu kirmizi görmeliydi

Bugün Kerem merkezde fena değildi 1-2 hatası var 1 tanesi boş Zaha'ya atmayıp solla şut çekti ama oralarda çok az top kaybetti döndüğü anda direk dikine Zaha-Tete koridorlarına iyi çalıştı.
keremi merkezde ben de beğendim

yaptığı saçmalıklar merkezde oynuyor diye değildi yani solda oynarken de aynı şeyleri yapıyordu

keremi daha çok topsuz koşularını değerlendirdiğimiz bir oyuncuya dönüştürmeliyiz

topu zaha ve tete kullanmalı

Geçen sezonun mimarlarından Oliveira ile Mertens yok, bu sezon en büyük beklenti ile alınan 2 adamın yok. (Ndombele-Ziyech)

Tandem ilk defa birbiriyle oynuyor, Kerem A. ilk defa alışık olmadığı pozisyonda 11'de başlıyor ama tüm bunlara rağmen tarihe geçecek derecede iyi bir performans sergiliyorsun.

Teşekkürler Okan Buruk, ayağına taş değmesin. Salı günü görüşürüz.

Gece gece aklima geldi

Hani deli gibi sağanak yağmur bekleniyordu mac saatinde

Mac iptal olur diyenler bile vardi

Milleti niye kandiriyorsunuz

Mükemmel bir oyun oynadık. Bir mucize olsaydı ve yenilseydik bile takdir edilesi mükemmel bir oyun oynadık.

Son tercihler doğru olsaydı farkla bitecek bir oyun oynadık
Son tercihlerde kanatların bir gözünün icardi’de olması lazım
Ankaragücü kötüydü ama bunda bizim iyi oyunumuz, alanı iyi kapatmamız, iyi mücadele etmemizin de etkisi var
Zaha sayesinde Angelino’nun performansı da anında farketti ve kaç haftadır beğenmezken bugün gayet iyi bir performans verdi
Davinson Kaan sayesinde 2 taraftan da oyun açabildik
Bugün kötü diyebilceğim bir oyuncu olmadı, Tete dahil, o da sadece son tercihlerde hata yaptı yoksa performansı iyiydi

Trio'da Boey'e ceza sahasında yapılan müdahaleye ne dediler acaba, bana pek temiz gelmemişti.

Gece gece aklima geldi

Hani deli gibi sağanak yağmur bekleniyordu mac saatinde

Mac iptal olur diyenler bile vardi

Milleti niye kandiriyorsunuz
Meteorolojiden anlamayanlar varsa öyle demeleri genelde normal benim baktığım kadarıyla gece saatlerinden itibaren kuvvetli şekilde başlayacağı belliydi. :asd:

Şu maçta Galatasaray’ın oyununu izleyen rakipler korkudan altına yapmakla meşgul.
Daha Zaha, Ziyech, Ndombele henüz tam anlamıyla devreye girmediler bile.
Çizgiyi geçmiş geçmemiş kimse hikaye anlatmasın.

Maçın özeti kaç dk merak ettim? 36 şut için 30 sn versen 18 dk yapar. Rakip için de 2 dk versen 20 dk yapar.

Geri
Üst Alt