⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Kamp kadrosu açıklandı mı? Maç günü mü seyahat yapacağız yaw çok Saçma değil mi. Uçaktan in maça çık

bu başlığa ilgi az

Demek ki Okan hocam bir olumsuz istatistiği daha tarihe gömecek.

Dinlenmek için 4 gün ara yeterli. Sadece Torreira dinlendirilebilir, sakatlığı olmasa bile biraz yorgun ve dağınık görüyorum son maçlarda. Her maç bu kadar eforlu oyuna normal. Ligin devamında arkasinda Kaan olunca yükü azalacaktır diye umuyorum...

Tete kötü görüntü veriyor kaç maçtır. Kaan-Kerem-Ndombele ile üçlü OS denese keşke. Ndombele' nin yakın zamanda hazır olacağını sanmıyorum ama 45 dk kondisyon görüyorsa oynatsın da bir görelim isterim; beklentim yüksek oldugundan değil...Angelino çok dağınık, güven vermiyor ama şu an yapacak bir şey yok. Kazımcan' ın iyi dönmesini umacağız; o da güven vermiyor gerçi de bir umut işte...

Vallaha cok zor mac

Beraberlik gibi hissediyorum

Ndombele demirbay çıksın orta saha, sağ bek kaan ayhan, torreira boey dinlense güzel olur, diğerleri devam

rotasyon yapılmamalı, kimse dinlendirilmemeli bence

hiç riske atılacak maç değil bu, milli araya full moral motive girmek gerek

Rotasyon işini yapacaksak şöyle yapmalıyız önce as kadro çıkıp 55-60 dakikada bitirip son 30-35 dakikada dinlendirilebilir aski durumda skor olumsuz olunca zaten oyuna girip fazla efor harcanıyor. Bence en mantıklı senaryo bu olur en iyi ilk 11 başlar skoru alır koparırsak sonradan değişirler.

Ziyech antrenmanlarda var mıydı ? Kadroda olabilir mi acaba. Bu maçta şut çeken adama ihtiyaç var.

Geri
Üst Alt