⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Bu maçtan sonra 2 haftalık ara var . o yüzden rotasyona felan gerek yok.

.........................................MUSLERA...................................................
BOEY............SANCHEZ....................APO..................ANGELİNO
.........................TORREİRA...........NDOMBELE..............................
....BARIŞ.............................KEREM...............................ZAHA.....
..............................................İCARDİ................................................

Avrupa dönüşü sıkıntılıydı ama eskiden. Şimdi bu maçtaki yedekler bile Antalya’ya seviye atlatacak adamlar. Ndombele, Ziyech, Mertens, Barış, Demirbay, Nelsson…

zaha ziyech ndombele oynasın, kaan hatta torreira sakatsa da değilse de dinlensin

Perti çıktı çoğu oyuncunun tamamen aynı veya yakın bir 11 bence oyun azmi ve ateşini düşük tutabilir.
İştahlı, kendini göstermek isteyen ve takımı yukarı çekebilecek oyuncular oynamalı diye düşünüyorum.
Torreira oynamayacak bence sırf o yüzden bir değişim zaten olacak. Ndombele'de çok kötü maç çıkarırsa oyundan çıkarabiliriz diye düşünüyorum bi' sahaya atsak fena olmaz gibi geliyor.

Muslera
Boey Davinson Apo Angelino
Kaan Ndombele
Tete Kerem Zaha
İcardi
Veya Mertens oynasın Kerem-Mertens nasıl olur tabi muamma.

Kazimcan olsaydi direk oynardi bu macta diye dusunuyorum. Bakalim kimleri dinlendirecegiz. Onemli bir viraj bu mac ya da onemli bir virajin sonu, yanilmiyorsam sonraki hafta Milli ara. O nedenle, benzer isimlerde oynayabilir birkac ekleme ile. Belki Bakambu ile baslamayi da dusunebilir hoca.

Antalyaspor'un sahası ne kadar düzenlense de sakatlık riski çok fazla olan sahaları var.Özellikle atılan yüksek hızlı deparlardan sonra oyuncular adelelerini tutuyo.Boey'i bu maçta dinlendirme taraftarıyım..

.........................................MUSLERA...................................................
BOEY............NELSSON....................ABDÜLKERİM..................ANGELİNO
.........................KAAN...........KEREM D...............................
....TETE.............................MERTENS...............................ZAHA.....
..............................................İCARDİ................................................

İkinci yarı bakambu halil barış girebilir skora göre.

Rotasyon gelmesi lazım, bazı arkadaşlar maçtan sonra ara var yazmış ama United maçı bizi epey yordu.

Rotasyon gelmesi lazım, bazı arkadaşlar maçtan sonra ara var yazmış ama United maçı bizi epey yordu.
4 gun var maclar arasinda, su durumda rotasyon riskine girmeye pek luzum gormuyorum arkadaslarin dedigi gibi milli ara bekliyor bu mactan sonra zaten.

rotasyon yapmalıyız, torreira boey kesin dinlendirilmeli

Milli maclara gidecek oyucular sadece dinlendirmeli. Kerem Abdulkerim ve Baris dinlendirilsin.

——————Muslera——————
Boey——Sanchez—Kaan—-Angelino
—————-Kaan—Kerem————
Tete—————Ndombele———Zaha
———————Icardi———————

Saha patates tarlası.

Geri
Üst Alt