⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Manchester'da müthiş bir galibiyet aldık ama onu şu an için unutma vakti önümüzde çok önemli bir maçımız daha var milli araya güzel girmek lazım.

valla kadromuz ligin çok üstünde. 15-20 dk da maçı koparabilecek oyuncularımız var.

Zorbayi vermişler hakem olarak biz geçen sezon dograyan net kırmızıyı vermeyen herif duboisin bacağı kiriliyordu

Antalyanin zemini nasil

Gecen sene berbatti diye hatirliyorum

Hazır mıyız

resized_d47d1-5a713d04zemin6.webp

okan hocamdan beklediğim motivasyon

Oynayabilecek durumda kim varsa oynatılmalı. Yoruldum oynamak istemiyorum diyen varsa dinlenebilir. Sağlık ekibi bir şey saptarsa istisna yapılabilir. Onun dışında herkes lazım acayip zor maç

forumun bu maca odaklanmadigini düsünüyorum. en önemli mac siradaki mactir

Muslera
Boey Nelsson Sanchez Apo
Torreira Kaan (Demirbay)
Tete Kero Zaha
Kral

Muslera
Boey Nelsson Sanchez Angelino
Torreira Kaan
Barış Kerem A. Zaha
Icardi

Nelsson’un maç ritminin düşmemesi için ilk 11 başlayabilir bu maçta.

Ayaklarınız yere basmalı ben daha öncede Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu olduğunu söylemiştim o yüzden Manchester zaferi tesadüf değil ki maçta da 117 kusur km kosmusuz.Her maç birbirinden daha önemli o yüzden ciddiye alıp sağlam adımlarla yolumuza bakmamız lazım.

------------------------Muslera----------------------
Boey---------Davinson-------A.kerim-------Angelino
-------------------------Thor-------------------------
-------------Demirbay------------Ndombele--------
--------------------------------------------------------
---------------Aktürkoğlu-----Zaha------------------
--------------------------Icardi------------------------

4-3-3 deneme vakti geldi. Hem milli ara öncesi Ndombele'yi de 60-70 dakika falan oynatıp maç temposu kazandırma fırsatı var. Milli arada da bir hazırlık maçı ile ara dönüşü lige daha hazır girmesini sağlayabiliriz.

Geri
Üst Alt