⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

1. Baris Alper bu sene de sonradan katki verebilecek birisi.

2. Halil : macin rahatladigi veya Turkiye kupasi. Aksinde daha cok yolu var.

3. Tete: Icardi'nin varligindan eziliyor adam. Yapacak ama icardi olunca once ona birseyler yapayim diyor da, onemli yeri kaciriyor. Biraz daha isinmasi lazim.

4. Zaha: cok sonuktu bugun. Artirmasi lazim oyundaki etkisini. Cok zayif kaliyor.

5. Ndombele: bir miktar daha form tutmasi lazim. 3'lü orta saha icin harika adam.

Kırmızı verilmedi penaltımız verilmedi uyduruk sarı kartlar verildi rakibe aptal aptal fauller verildi hala kara gece diyorlar:) cimbom sizi silksin kara gecede :)

antalya'da hiç taraftarımız yok mu yaw
üçlü çekmediler maç sonu yanlış görmediysem

edit: Çekmişler ben görmemişim

Son düzenleme:
Guntekin'in Assonbilmemnin kacirdigi gole cok kizmis herhalde

Güzel 3 puan takımda yorgunluk belliydi. Tete eleştirilerden etkilenmiş biraz gibi. Kazımcan çıkana kadar çok kötüydü. Maç 1-0 iken berabere de bitebilirdi Asombalanga net kaçırdı ama İcardi ve Kerem kaçırdıkları net pozisyonları atsa çok daha erken de çözülebilirdi.

CL dönüşü bence deplasmanda bundan iyi oynamak zor, zaten zorlandılar fiziken. Bir de burada gömüldüğü kadar kötü değildi Tete bence. Tercih hataları yaptı ama top ayağına yakışıyor her türlü, diye düşünüyorum

60 dakika oynayan Ndombele’yi de gayet iyi buldum. Özellikle bir pozisyonda sol taraftan gelen İsrailli oyuncuya yaptığı kademe dahil defansta da başarılıydı.
2 haftalık ara ona çok faydalı olacak.

Bu yorgunluğa zor fikstüre rağmen 3 puan iyi gayet memnunum. Kötü oynamadık çok kasmadık diyelim.

bu antalya niye bize böyle asıldı her topta 2-3 kişiyle baskı fenere böylemiydiler?

evet ülkede ne kadar gsli olmayan varsa balonga bilerek atmadı diye zırlıyor

yakında tslisi bjklisi fbli olacak

F72rOyIXYAA8Pwv

Çok ama çok önemli galibiyet. Manu deplasmanı sonrası antalya deplasmanı çok zor maçtı. Yorgunlukta vardı tebrikler okan buruk. D.sanchez müthiş bir adam totenham nasıl salmış bize ilginç. Milli ara en çok bize yarayacak icardi şu kiloyu ver artık, ndombele, zaha ve ziyech de hazır hale gelirse çok iyi takım olacağız.

Abi niye hep ters iş yapıyorlar ki ben ona kuruluyorum orda niye bekliyorsun anında topu uzun tarafa çıkart yada ortaya ver kanat oyuncusuna o göndersin.
Ofsayt pozisyonu da aynı hiç mi hissetmedin bir gariplik yok mu diye :asd:
Sonra icardiye atamadığı pas bildiğin ayakları birbirine dolandı.
Bizdeyken bu işleri yunuz yapardı.

Bizde mallaşığ giden şov yapıyor. Şov yapan gelince mallaşıyor. Bu kazar özürlü bir davranış olmaz kabul etmiyorum. Bildiğin gevşeklik bu.
Topu ayağına alınca ne yapacağım diye telaşlanıyor bazı herifler.

burayi kayipsiz gecmek cok önemliydi

sampiyonluk maclarindan birisi bu

ads, sivas ve trabzon disinda zor deplasman kalmadi istanbul disinda olan

Yalnız şl sonrası maçların 60 65 sonrası nasıl zor olacağı da kabak gibi göründü. Anasını satayım şikeciler tam kadro rotasyonla çıkabiliyor ossuruk kupasına, bu lüks yok bizde. O yüzden 1-0 olsun bizim olsun, kimle oynarsak oynayalım.

Resmen yürüyerek kazandık yav

Bazı topçularda yorgunluk belirtisi çok fazlaydı özellikle de Abdulkerim

İyi kötü kazasız belasız geçti gitti
Şimdi dinlenme zamanı

Kapanan takıma set hücumu oynamak için Tete, açık takıma boş alanlar varsa Barış Alper etkili oluyor.
Maç maç her iki oyuncu da değerlendirilir

Geri
Üst Alt