⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Yine kotu oynayarak kazanılan bir galibiyet. Baris, Kerem ve Kazimcan varken iyi oynama şansı yoktu zaten.

bu arada antalya iyi mücadele etti öyle yatış yapan anadol takımları maçlarından değildi bu maç

Maç öncesi rahat kazanacağımızı belirtmiş idim.

Yalnız buksaya adım attırmadık, iyi golcü o herif

Savunmamız ayakta tuttu bugün takımı

Ama Kazımı çıkarmasaydık onlar da bi yere kadar dayanırdı

Takım farketmeksizin yine 5 gollü sonucu kaçırdık :asd:

Ndombelenin iyi oynarken çıkması hataydı,2.yari 15 dk çok iyi basladi.ilkyari kazimcanin arkasını topladı.zaha da oyunda kalmali ve kerem ile torreira cikmaliydi.torreira sarıdan sonra oynayamadi

Takimin icardiyle birlikte tahtaya ilk yazilan 2 oyuncusundan biri

Zirlamaya devam et
Ne zamandan beri Gs taraftarı kendi topçusunun düşmanı?
1696702018462.webp

Valla net puan kaybi bekliyodum

Manu deplasmanindan sonra su maci kazanmak cok iyi is

Oyun moyun umrumda degil

Antalyaspor kadro olarak asla bizim rakibimiz olamazdi. Ortaya biraz kalite koyunca golleri attik.

Abi niye hep ters iş yapıyorlar ki ben ona kuruluyorum orda niye bekliyorsun anında topu uzun tarafa çıkart yada ortaya ver kanat oyuncusuna o göndersin.
Ofsayt pozisyonu da aynı hiç mi hissetmedin bir gariplik yok mu diye :asd:
Sonra icardiye atamadığı pas bildiğin ayakları birbirine dolandı.
Bizdeyken bu işleri yunuz yapardı.

Bizde mallaşığ giden şov yapıyor. Şov yapan gelince mallaşıyor. Bu kazar özürlü bir davranış olmaz kabul etmiyorum. Bildiğin gevşeklik bu.
Topu ayağına alınca ne yapacağım diye telaşlanıyor bazı herifler.
Ofsayt pozisyonunda ofsayt olan İcardi değildi ki kendisi idi. Yoksa orada verdiği pas çok doğruydu Ankaragücü maçında vermediği pasın verilmiş haliydi bir nevi. Orada Kaan daha erken vermeliydi geç kalındı. Sonraki pozisyonda ise Tete hatalıydı orada İcardi'ye pas vermek yerine topla İcardi'nin koşu attığı yöne hareketlense rakibini geçecek ve rahat şut pozisyonu bulabilir yada sıfıra doğru inip İcardi'ye veya arka direye çıkarmaya çalışmalıydı pas vermede çok erken davrandı.

Geri
Üst Alt