SL 23/24 H:8 | Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe | MS | 8 Ekim

fener puan olarak gerimize düştüğü an acayip tutuşur. bunu bildiklerinden şimdiden ağlamaya başladılar. rize yi yeniyorlar; basında real madrid miş gibi
lanse ediliyorlar. rize nin ödlek hocası çıkıyor öve öve bitiremiyor; bunların hepsi ayarlı. şimdi aynı tarifeyi kasımpaşa maçında uygulucaklar; kpaşa'nın
hocasıda çıkar; tarih böyle takım görmedi der.

dünyada haftanın en banko maçı çünkü sonucu maç başlamadan tayin edilmiş. fenerbahçe galibiyeti dışında bir sonuç çıkması imkansız. aslında bizim bu maç
öncesi sağlam bir gündem çalışması yapmamız gerekir; rize maçı içinde gerekirdi ama geçti gitti. hem rize hem kasımpaşa bu ligin en şaibeli camialarıdır.

Paşa yiyeceği 6 golün yanında 1 tane yalandam gol atmayı başarbilirse bu maçı karlı geçti sayarım

Kaç para ulan 1 Fatih

F7wRF_JXIAAmwtq

F7wRF_ZW0AAh-7U

2-5 gibi bir skor bekliyorum.

Rize maçında da dediğim gibi bu maçta da varınızı yoğunuzu satıp Fener'in galibiyetine basabilirsiniz.

Rizeden bile pislik bir takım bunlar ,geçen sene yaptığı pisliği hatırlayın
Keşke küme dusseler

Kasımpaşa rakip atamasa bile kendi gol atacak kadar fenerin paf takımı o yüzden her türlü desteği veriyorlar. Bu maç 0-0'a bağlanırsa bir anda biri çıkıp kendi kalesine atıp kilidi açacaktır. Zamanında Özgür Çek kendi kalesine bomboş şekilde şut çekip gol atmıştı maç zora girerse yine birileri çıkar.

Bu takim iyilik yapicam diye forvet verdi la fenere. Fenerde Kayseri'ye sattı para aldı. Komik bir durum

Ooooo eşekbahçe'nin en kolay maçı gelmiş çatmış. Paşam sever fenerine yatmayı. 1-5 veya 0-5 gibi bir skor bekliyorum. Başı sonu belli film gibi hiç açıp izlemeye değecek bir maç değil.

Ali Cabbar da fikstürü ne güzel ayarlatmış yine onun bunun evlatları...

Fenerbahçe resmi + averaj sponsoru Kasımpaşa ha?

0-7 gibi bir net skorla biter. Bu maçı da Rizespor maçı gibi hiç takip etmemek gerekir.

Adamlar ne şanslı Kasımpaşa ve Rizespor diye 2 tane paf takımları var onların sayesinde sezon başlamadan 12 puan +15 averaj direk cebe atıyorlar tarihin en kolay maçı geliyor.
Rize maçından önce söylemiştim bu maçtada benzer olacaktır 1-4 gibi bir skor bekliyorum. O gün gidin başka maç takip edin sinirleriniz bozulmasın.

Sonucu belli olan maçları sevmiyorum, gram umudum yok, fener en kötü haliyle bile 5 ten aşağı atmıyor bu satılmışlara. Şimdi 8 neden olmasın dimi, kırmaz Ali arkadaşını sevgili Ciner

iddaa+7 ve fb oranlarını kapatır

fenere iddaa oyniyim kesin kaybeder. Olay bana bağlı beyler. Ciddiyim son haftalar böyle

Hic izlemeyin bile. Fbye en cok domalan takim kasimpasa.

Geri
Üst Alt