Cengiz Kahraman
Aslan Üye
- 7 Aralık 2016
- 9.453
- 5.996
- 823
Yahu reis kusura bakmada körmüsün be arkadaş..yapmayın etmeyin yahu..İptal olacak bir durum yok faul. Sorun Kasımpaşali aptalın yaptığı. Art niyeti onda arayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu reis kusura bakmada körmüsün be arkadaş..yapmayın etmeyin yahu..İptal olacak bir durum yok faul. Sorun Kasımpaşali aptalın yaptığı. Art niyeti onda arayın.
o iş hiç belli olmaz. belki şuan belge toplanıyor. ciddi şaibe dönüyor 2 yıldır. Erden Timur geçen sene boşa konuşmadı ama şampiyonluk gelince sineye çekti.+ alanya sivas 24 puan ülkede savcı falan yok ki
bir adet wow attim
Sonraki mesajımda düzelttim. Yeter alıntı yapmayınYahu reis kusura bakmada körmüsün be arkadaş..yapmayın etmeyin yahu..
Her temasa penaltı mı çalınacakTemas var dostum
Dzeko bilerek düştü ama diziyle dokunan Kpaşalıydı. Ucuz olsa da bunun adı penalti
Var hakemi FB nin Alanya ve Ankara gücü maçlarındaki skandallara imza atan kişi diye gün içinde paylaşım yapılmıştı.Uzun saçlı gavat zaten dünden razı vermeyede Var hakemi kim ise tam bir namussuz..
Gel Hatayspor - Konyaspor macini izliyelim sen Hatayi seyret bende KonyayiSonraki mesajımda düzelttim. Yeter alıntı yapmayın![]()