SL 23/24 H:8 | Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe | MS | 8 Ekim

Şükrü beyin mantığına göre dün Kazımcanın Antalyalı oyuncuya yaptığı da penaltı.

Bu durumda her temas penaltı olacağı için ceza sahasına giren rakibe buyrun böyle kale hemen şurada demek lazım.

Edit, sataşma amacı ile yazmıyorum ama bu mantıkla her temastan penaltı çıkarılır.

bu durumda temas penaltiya sebep olur arkadaşlar

oyuncu sazan gibi atlasa da penaltidir

zamaninda luis suarez bunu liverpoolda çok yapardı

ucuz mu ucuz ama kural kuraldir

zorla ifbyi savundurttunuz aferin size

F77qpmDXsAAeFT3
dzeko kendini atarak o teması sağlıyor. şimdi bu görüntüyü fb sitesinde yayınlar, gene kılıf hazir.

şerefsiz dzeko bir insan için asla bunları söylemek istemem ama inş futbol hayatın biter.

bu durumda temas penaltiya sebep olur arkadaşlar

oyuncu sazan gibi atlasa da penaltidir

zamaninda luis suarez bunu liverpoolda çok yapardı

ucuz mu ucuz ama kural kuraldir

zorla ifbyi savundurttunuz aferin size

F77qpmDXsAAeFT3
Dzeko'nun topa değil adama gitmesi her şeyi ortaya koyuyor

Bu görselde bile herifin topa gitmediği belli sol bacağını adama götürüyor ve doğru düzgün bir temas bile alamıyor. Şu rezaleti savunma

Boşuna canininizi sıkmayın bu tarz köy takimlarina karşı bile ortada oyunları yok esas büyük pislikler bunların zorlu maclarinda olacak

Serhat Akın dün iki saat hakem diye ağladı bakalım ne diyecek bu kadar güç farkı oluşmuşken hakem desteği almak üstelik rezilliktan başka bir şey değil

Şükrü beyin mantığına göre dün Kazımcanın Antalyalı oyuncuya yaptığı da penaltı.

Bu durumda her temas penaltı olacağı için ceza sahasına giren rakibe buyrun böyle kale hemen şurada demek lazım.

Edit, sataşma amacı ile yazmıyorum ama bu mantıkla her temastan penaltı çıkarılır.
mention at dostum, benden korkmana gerek yok

o durumla ilgili yorum yapmıyorum, bu mactaki pozisyonla ilgili yazdım. sebepleri de yazdim

Geri
Üst Alt