SL 23/24 H:8 | Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe | MS | 8 Ekim

Bu kadar pisliğin olduğu, şaibenin döndüğü, adi bir camia bunlar. Her türlü hile, hurda bunlarda. Türk futbolu tarihinde Uefa'da şikesi tescillenmiş takımın taraftarı olmaktan utanıp insan yüzüne bakamayacağına sürekli algı oyunları ve yalan söyler adiler. Bunların olmadığı yerde Türk futbolu aslında çağ atlar. Ama nerede. Satılmış hakemler ve fenerasyon oldukça bizim işimiz çok zor. Biz tek bunlarla değil. 7 sülaleriyle başediyoruz. Çok büyüksün GALATASARAY.

sırf bu yüzden izlemiyorum bu sikeci namussuzlarin maçını.bes dakika bakayım dedim bakmaz olaydim.

ama bu hakemler elleriyle gol hediye etse gene bir bk olmaz..Hepsi unutulur.üzerine hicbirsey yokken namussuz bir gram utanması olmayan KOC gene ağlamaya başlar.Boyle gider..bu sefer sampiyonda olurlar.

bizde yönetici yok yönetici..Adamlar namussuz şerefsiz belki ama takımlarına bağlı..bizim basimizdakilerin Galatasaraylilikla alakası yok..

Avrupa ve milli maçlarda nal toplayan takoz İsmail'in ligde yıldızlaşması bile şaibenin olduğuna örnektir.

kasımpaşa denen oluşum yanlışlıkla bile gol atmaz febeye

Hajradinovic'in 1 maç bile Fb maçında iyi oynadığını görmedim.Bizim maçlarda aslan kesilir ve hırslı oynar.Alakasız 1 yerde alakasız 1 yere şut çekti eğer pas verseydi güzel 1 atakla gol olabilirdi o gol pozisyonu yav :D

sırf bu yüzden izlemiyorum bu sikeci namussuzlarin maçını.bes dakika bakayım dedim bakmaz olaydim.

ama bu hakemler elleriyle gol hediye etse gene bir bk olmaz..Hepsi unutulur.üzerine hicbirsey yokken namussuz bir gram utanması olmayan KOC gene ağlamaya başlar.Boyle gider..bu sefer sampiyonda olurlar.

bizde yönetici yok yönetici..Adamlar namussuz şerefsiz belki ama takımlarına bağlı..bizim basimizdakilerin Galatasaraylilikla alakası yok..

Dediklerinin çoğuna imzamı atarım fakat

Mevcut yönetime şuan ki durumda haksızlık ettiğini düşünmüyor musun ?

Kasimpasa iyi ter attin haftasonu sporu olmuştur kocum sizlere aferin sağlıklı yasam

Amaclari 14 maclik galibiyet serisini kirip GS karşisina oyle cikartmak... bu kirli oyun elbet bozulacak...

Geri
Üst Alt