SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

Offside mi ..kendini yere atti dememk icin offside uydurdular

Olum boş yere umitlendik yine. Bunlari yalnizca biz yıkarız alayı traş.

ofsayt olduğu net belli niye 10dk beklendi anlamadım

Fener hazır kadronun ekmeğini yiyiyor, Kasım ayında hala zaha ndombele ziyech tete vs hazır olacak mı diye burada kavga dönüyor, o yüzden bizim aldığımız puanlar çok değerli. Ndombele hariç diğerlerinin ocaktan sonra hazır olacağıni düşünüyorum
ilk 30 yüksek tempo ediyorlar, o ara da atıyorlar. biz genel de çok kaçırıyoruz, onlar ilk posizyonu atıp rakibi strese sokuyor. mesela Hatay in az önce yaptığı penaltı, ilkokul çocuğu yapmaz, iptal oldu ama ne farkeder. çok aptal topcu bunlar.

Bir halt oynamıyor Fener. Rakibi boğamıyor, üst üste atak yenileyemiyor ama sağolsun tüm takımlar defansta bekleyip sarhoş gibi hareket ettikleri için rahat rahat gol atıyorlar.

Bize domalan 1 tane takım olmuyordu bunlara her gelen takım koşmaz mücadele etmez.O yüzden bu sene şampiyonlar her türlü.

Su macin kalitesine bak ne bir oyun var ne bir organizasyon bam küt . 5 dakika top sahada 10 dakika duruyor oyun

Pendik (D)
Karagümrük
Sivas
Konya
Kayseri (D)
İstanbulspor (D)

Kalan anadolu fikstüründe puan kaybedecekleri maç görmüyorum. Pendik ve Kayseri biraz oynarsa oynar, diğer maçlar 4-5 falan olur.

tribünler sustu

ljubjana tribünü gibi tribün yok TRde

bas-git-lan-765614-0c74bf90e8a6584bf316.jpg

İlk golde de araya kaçarken hiçbir Hataylı doğru düzgün koşmadı. Müdahale etmiyorlar pek defansta.

Geri
Üst Alt