Acayip mamalaniyorlar diye düşünüyorum. Hatta biraz kaotik ve komplo teorisi gibi olacak ama sanki şöyle bir durum var gibi: Takımlara bir şekilde koç şirketlerinden sponsorluklar, belli oyunculara bize karşı teşvik, yine kendi maçlarında belli oyunculara fazla kasma uyarısı. Ha bunları eski usullerle yapmadıklarına da eminim. Eskiden nasıl olurdu parayı gönder gitsin elden ver tanidikla gönder vs. Bunların koca koca koca firmaları var malum. Adama gidip direk maçı sat demezler önce bir abi gibi yaklaşıyorlardir. Bu tarz bilgileri de ya tanidik hoca-antrenor veya menajer aracılığı ile alıyorlardır. Ya işte falancanin aile hayatında sıkıntı var sayın bilmemne bey, abisi falan işsiz 2 çocuğu var falan. Bunlar arıyordur hop dostum nasılsın falan. Biz Türk futbolunun neferiyiz. Her başarılı topçunun arkasındayız. Zorda olana yardım kulup mottomuzun gotten uydurma maddelerinin 555.bendinde altin harflerle yazıyor. Biz abine işini ayarladik vs sizin ve bütün ailenin eşyaları da bir güzel beko veya Arçelik yapalım alın hayrını görün vs vs.Jesus denilen moruğu bile başımıza hoca etmişlerdi geçen sene. 87 gol atıp 80 puanla ligi bitirdiker. Valencia 30-40 gol atacak adam mı mesela? Buna kimse inanmaz, velhasıl kelam geçen seneki mevzular aynen devam ediyor. Ümraniye, Giresun, İstanbulspor ve Konya puan almıştı. Bu sene henüz puan alan olmadı ama elbet biri bir gün puan alacak bunlardan. Tüm anadolunun yatması inanılmaz bir skandal olur.
Komik gelebilir ispatlayamam da ama para vs tarzindan çok başka güçlerin kullanildigindan eminim.