SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

midem kalktı - kapattım. iğrenç bir maç

puke.gif

Bizim en büyük dezavantajımız orta sahamız gibi duruyor. Tete'nin de skor yapması lazım artık.

Adamların ciddi tek maçı yok dolayısıyla yangın yapmanın anlamı da yok şimdilik

Burak Yılmaz mı adı bonus kafa var sahada Fenerli oyunculara inanılmaz iyi top indiriyor ilginde değerlendirememişti Fener ama 2. 'de o asisti boş geçmediler.
O gerzek 2.ligde zor forma bulurken süperlige mi koymuşlar.
Bu ülkede futbol bakımından harbi leş bir düzen var artık

bizim fener maçı o kadar geç olmasaydı keşke tökezlemeleri için tek şans bizim gazlarını almamız bu sene, o noktaya kadar bi şekilde hatasız gitmek lazım

Erken transfer yapmanin avantajlari iste full kadro cikmislar sahaya herkes formda herkes birbirini biliyor. Zor maclari yenerler yenmezler o ayri bir konu ama takim oturmus en azindan bizim gibi kosu bandindan veya canan karatay rejimiyle 5 kilo verip gelecek topcu beklemiyorlar.

Dun de yorum yapmistim sana. Bilet fiyatlari böyle oldukca TARAFTAR degil SEYIRCI gelir. Ingilizler gibi izlerler anca
biliyorum - karşılıklı 100 defa yazabiliriz. SEYİRCİ üzülür düşüncesindeyim.

bu sezon kendi stadımızda taraftarın rakibi mahfettiği bir maç hatırlamıyorum sanki.
en son AVL'de barcelona ile yapılan maç nefisti mesela.

Sezon başından beri ilk 10 dakikada maç atadıkları maç yok neredeyse, çok garip gerçekten. İlk şut genelde gol oluyor. Böyle gitsinler bakalım zor maçlar küme düşme potasına sıkışan Anadolu takımı maçları, büyük takım maçları elbet gelecek.

Fener hücumda bayağı derli toplu ama Antalya dışında kimse bunları zorlamadı, gel geç diyorlar resmen çok acayip. Bu şekilde devam ederse derbi maçları dışında bir Adana belki puan alır gibi yoksa hiçbir şekilde 1 puan bile bırakacaklar gibi durmuyor.

Bizim puan kaybı şansımız kalmıyor çok sıkıntılı olacak bu sezon.

kel kafa göz göre göre penalti yapti

öyle ya da böyle adamlar 8 maçta mağlubiyeti olmayan takıma 15dk da 2 tane attı

Geri
Üst Alt