⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

derbi maçlarında bu kadar çok hücümcu oynatmak bizim için kötü oluyor. torreria + 2 ortasaha ile başlamalıyız maça.

Ocak Ayinda iyi bir yedek ST şart
Bakambu tutmadı bizde maalesef.

Herkes İlk11 ST diyor... Ama bize yedekten girdi mi performans veren bir ST şart.

Ndombele ve ziyech bu takıma girmek zorunda.kaan ayhanin günü belli olmaz

Takımın halini hiç beğenmedim çok rahat takılıyoruz. Bayern maçında umarım taraftar böyle olmaz. Kopenhag maçındaki taraftar baya iyiydi.

Icardi'ye tam olarak ne oldu? 2-1'den sonra bir ara kenarda tedavi alıyordu (hangi pozisyonda sakatlandı anlamadım da) ama iyiyim dedi çıkmadı ama bir sıkıntısı var gibi yürüyerek gezdi ondan sonra?
Yerden orta geldi, hareketlenirken tam hık dedi kaldı adımı attıktan sonra. Sonrası malum.

Angelino ve Bakambu hiç bir şey oynamadı. Zaha ve Tete'nin daha etkili olması lazım.

Bu perfomans yetmez.

Hicbir bahaneye gerek yok. Rezildik, tek kelimeyle rezil. Beyin emaresi yoktu, mucadele istek arzu yoktu. Hoca hep bildigimiz gibi, comez Burak yaptigi mudahalelerle oyunu degistirirken bizimki yine ezber dakika degisikliklere gitti. Muhtemelen 1000 üzeri Gs maci izlemisimdir, bu kadar beyinsizce oynadigimiz mac hatirlamiyorum.

Çok daha iyi oynayıp baskı kurmalıydık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt