Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Ağlatacaksin beniDate teklifine cevabimi kisa surede pm yolu ile bildirecegim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlatacaksin beniDate teklifine cevabimi kisa surede pm yolu ile bildirecegim.
Kolpadan imtina edelim.Date teklifine cevabimi kisa surede pm yolu ile bildirecegim.
Ağlatacaksin beni
Abini taniyon ama sami karacock bir date i haketti artikKolpadan imtina edelim.
Kendisi harman bu aralar... Yeğenimi kaçak et kesimine götür. İzmir'in güzellikleri ile içli dışlı olsun.Abini taniyon ama sami karacock bir date i haketti artik
KoyukAbini taniyon ama sami karacock bir date i haketti artik
Date öncesi tavsiyen var mı adminim
Olm alsancakin kalbinde çalışıyorum dokuz Eylül'ün dibinde de evim var benden daha çok hatun gören bir insan yok 6 aydır çok zor bir imtihandan geçiyorum haberin yok.Kendisi harman bu aralar... Yeğenimi kaçak et kesimine götür. İzmir'in güzellikleri ile içli dışlı olsun.
Gay arkadaşlarını getirebilir, dikkatli olDate öncesi tavsiyen var mı adminim
İlk golü atar gibi duruyor. Kerem saga Barış forvet arkasina geçer. Aynı son fener maçı gibiBaris 11de oynayacak demek ki, 45 dkyı çöpe atacağız.
Buluşmada geçmesi olası diyaloglarGay arkadaşlarını getirebilir, dikkatli ol
Serkan Koyuk yap bari mahlasimi
Buluşmada geçmesi olası diyaloglar
Sg,
Serkan Koyuk yap bari mahlasimi
Ya bir git birader bela mısınİlk golü atar gibi duruyor. Kerem saga Barış forvet arkasina geçer. Aynı son fener maçı gibi
Yarın kazanacağız. Sonra beraber içelim derimYa bir git birader bela mısın
2 dk bir şey konuşuyoruz
Bayern macinda istanbuldayim gozlugunu eline vermek isterim
Götün yiyorsa turnikelerde beklersinBayern macinda istanbuldayim gozlugunu eline vermek isterim
Olm alsancakin kalbinde çalışıyorum dokuz Eylül'ün dibinde de evim var benden daha çok hatun gören bir insan yok 6 aydır çok zor bir imtihandan geçiyorum haberin yok.