Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yow.
Ziyech'in Fas milli takımından nasıl döneceği belli değil. Tete ile başlarım. Bayern maçında da aşağı yukarı aynı 11le oynamak zorundayız. Rotasyon Rize maçına kalmalı.
Ziyech'in Fas milli takımından nasıl döneceği belli değil. Tete ile başlarım. Bayern maçında da aşağı yukarı aynı 11le oynamak zorundayız. Rotasyon Rize maçına kalmalı.
Ziyech'i Bjk ve Bayern maçlarında sonradan alacak şekilde lazım. Kopenhag maçında 11 başlattık verim alamadık.
Sokan hocam en iyisini bulacaktır içim rahat
Milli takım için risk almamıştır belki ama Başak maçındaki sakatlığın dümen olduğunu sanmıyorum.Bence onun sakatlığı yalan, Hatta Okan hoca da ağrım var dedi gibi birşeyler dedi. Yani aslında milli takımda oynamak için muhtemelen risk almadı, o zaman oynasın artık.
Milli takım için risk almamıştır belki ama Başak maçındaki sakatlığın dümen olduğunu sanmıyorum.
Napalim oynatalım yenilelim miNeyse ön tarafı tutmak için Lucas Kaan ikilisi ile devam edilmelidir. Daha kalitesi düşük maçlarda da Lucas kerem/Sergio/ndombele oynasın ama sorun şurada, biz 3 tane sağlam maaşlı oyuncuyu ne kadar yedek oturturuz o sıkıntı
Topu göremez o mactada bir halt yemedi son dakika gol attı isteAboubakara onlem alinmali. Vodafon parkta Nelsonu pazara yollamisti.
Bunun doğru halini 11 olarak yazmaya gelmiştim gidiyorum.