- 3 Temmuz 2012
- 137.201
- 82.953
- 5.198
gedson olmaz en son koltuk degnegıyle yürüyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum sayın demiryumrukbu beşiktaşı yenemiyorsak zaten işimiz zor, kötü durumdalar koyup geçelim bir zahmet
SünsUmarim rakibin kuçuklugu topcularimizi rehavete sokmaz
2013 İnönü-GS favoriydi berabereSon 10 yıldaki GS-jk maçlarının yüzde 90'ını falan favoriler almıştır
bu beşiktaşı yenemiyorsak zaten işimiz zor, kötü durumdalar koyup geçelim bir zahmet
Tudorlu bir GS hiçbir derbide favori olamaz geçelim. Öbürü de pandemide seyircisiz olduğu için şanslar eşitlendi.2013 İnönü-GS favoriydi berabere
2014 Olimpiyat-BJK çok ağır favoriydi lige iyi başladılar biz de Real'den 6 yemiştik,GS aldı.
2015 Olimpiyat-BJK favoriydi,galibiyet serisiyle geldiler biz de kötü oynuyorduk ama net bir galibiyet aldık.
2017 Vodafone-BJK çok net favoriydi,elimizden kaçırdık berabere bitti.
2017 Arena-Tudor'un ilk derbisi GS lehineydi hava,BJK aldı.
2020 Arena-GS çok ağır favoriydi berabere bitti.
Saymadım ama %10'u geçiyordur diye düşünüyorum
Yok o da iyi oynadı . Ama diğerini seçtimKaani neden kestin iyi oynuyor diye mi
Tudorlu bir GS hiçbir derbide favori olamaz geçelim. Öbürü de pandemide seyircisiz olduğu için şanslar eşitlendi.
Algıyı diyorum,sonradan bakınca öyle söylemek kolay
MusleraBelhanda kulübede oturmalı.Yasin bu maçtan sonra kesilmez.Garry zaten 11'de olmalı.Feghouli sonradan girsin.
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga
Garry Badou Yasin
Gomis
Maça gelirsek en az 2 fark yeriz diye düşünüyorum.
Arena diyorum Tudor'un 2016-17'deki ilk derbisi.Vodafone demedim.O zaman Başakşehir'den falan 5 yiyorduk o tahmini yapman doğal yani.O derbiyi listeye yazmadım dikkat edersenMaç öncesi yazdığım post
Hea pardon ama ona da yeniliriz yazmışım. Benim Tudor düşmanlığım gelir gelmez takımın yıldızı Bruma'yı Rize'ye götürmemesiyle başladı.Arena diyorum Tudor'un 2016-17'deki ilk derbisi.Vodafone demedim.O zaman Başakşehir'den falan 5 yiyorduk o tahmini yapman doğal yani.O derbiyi listeye yazmadım dikkat edersen
Kaybeder haysiyetsiz herifler
Hafif favori olmak lezzizSon 10 yıldaki GS-jk maçlarının yüzde 90'ını falan favoriler almıştır