⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Erden Timurun aciklama zamani bence yanlisti bu isi besiktas maci oncesi yapmasi yanlisti

Herkes besiktas macindan cok bayern macini dusunuyor nasilsa yeneriz kafasinda besiktas kazanmak zorunda maca konsantre

En korktugum mac turu budur kafa baska yerde nasilsa yeneriz diye maca cikmak umarim kolay kazaniriz

Erden Timurun aciklama zamani bence yanlisti bu isi besiktas maci oncesi yapmasi yanlisti

Herkes besiktas macindan cok bayern macini dusunuyor nasilsa yeneriz kafasinda besiktas kazanmak zorunda maca konsantre

En korktugum mac turu budur kafa baska yerde nasilsa yeneriz diye maca cikmak umarim kolay kazaniriz
Derbiden önce hakemlere aba altından sopa göstererek daha doğru yaptı.

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardi

Baris alper ve Ndombele’yi bayern macinda kullanalim ilk 11 de

Özelikle baris etkili olabilir bayern’a karsi

Uzun bir ara bitti ve çok yoğun bir fikstür içerisinde olacağız. Zor olacak ancak kadromuza güveniyorum.

Ndombele Sanchez etkisi yaratacak artık hazır forma bekliyor oynayacağını düşünüyorum

Şu maç günü gelsin artık. Beynimi uyuşturmak istiyorum.

Nasıl bir fikstür çekmişiz arkadaş, sezon başından beri istanbulspor hariç kolay maçımız yok.

Yarın Bjk derbisi, hafta içi bayern, bayern sonrası rize deplasmanı. Bayern deplasmanı dönüşü hatay deplasmanı bu nedir böyle? Şampiyonlar ligi dönüşü şöyle pendik ve karagümrük deplasmanı filan olsaydı.

Şikeciler sezon başından beri lig ve avrupada bir tane düzgün takımla oynamadılar. Bayern maçlarını kaybetmemize çok üzülmem ama lig maçlarını bir şekilde almamız lazım. Şu şikeci köpekleri havaya sokmamak lazım.

Geri
Üst Alt