⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

3-0, 4-1 kazanacagimiz maçtı. Hiç ümitvar bir top oynamiyoruz. Bugun ne presimiz presti, ne de pas oyunumuz oyundu. Boyle olunca, hakem de ortamı geriyor - zaten hazır bekliyorlar. Taraftar bile bugun neye maca gitmiş anlamadım. Hiç bir kritik pozisyonda sahada hakeme baski kurmadı. 2. sari, icardi penaltısı vs vs vs. Anca takim hata yapınca yuhalama. gidişat iyi degil.

Neyse oynadık kazandık hiç derbi havası da yoktu ankaragücü maçında daha fazla sevindim abartısız.

10 kişi kalmasalardi keşke ama yapacak bisey yok

Seferoviç için sütçü dediğim için bir kaç gün ceza almıştım.
Şimdi bakambu ya bakıyorum da seferoviç'e haksızlık etmişim.

Hem takımı hem de oynadığımız oyunu hiç beğenmedim, bu izlediğim takım Bayern’den 5 tane yer. Okan hala içime sinmiyor ama yapacak bir şey yok şampiyonluk aldı, sezonluk kredisi var. Ama bu oyun şekli bu seneki fenere yetmez baştan bilelim. Zaha, angelinho ve Bakambu devre arasında gitmeli yerlerine daha işe yarar topçular alınmalı. Hatta oliviera ve forma giremezse ndombele de dahil. Adamlar geleli aylar oldu halen form tutacak diye bekliyoruz

Bu arada verilmeyen 1 penaltı(İcardi'nin sakatlandığı pozisyon) yine verilmeyen 2. sarıdan Hadziahmetovic'in 2. sarı kartı var. Bjk neredeyse hiç şans vermiyorduk ama hücumda son tercih ve şutlarda kötüydük. Yanlış bilmiyorsam 2.45 xG'miz rakibin ise 0.44 xG'si var. Takımın kafa özellikle Bjk 10 kişi kaldıktan sonra tamamen Bayern'e kaydı bu da etkiliydi.

Geri
Üst Alt