⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Oyun olarak iyi değildik, iyi oyun istemek en doğal şey. Ancak salı günü dev bir maçımız olacak, bu açıdan efor olarak anlayabiliyorum düşüklüğü. Bunun telafisi Bayern maçında çok yüksek bir efor göstermemiz. Galibiyet güzel bir moral.

Öyle kötü bir oyun yoktu sadece bir süre sonra oyuncuların ciddiyeti azaldı. Biraz şanslı olsak farkı açıyorduk ilk yarı ne diyelim burak yılmazın şansı varmış..

@Tartismalar

İcardi topa vuruyor, Ghezzal da Icardi’nin ayağına vuruyor.
Açık, net, bariz bir penaltı bu.
Kanıt da mevcut.
VAR’ın burada devreye girmemesi skandal bir hata.

Resim

Resim

Resim

Acilen boey tarzi bir solbek lazim. Başlarım hücum yeteneğine isterse orta saha cizgisini bile geçmesin ama hiç değilse gol yediriyor demeyiz

Amir 2. Sarıdan atılması lazım atılmadı. İcardiye net penaltı var ters verdi

Ulan Halil Beşiktaşla averajla verdigimiz sezon. Muhammed'in atmadığı dirseğe kırmızı göstermişti orda şampiyonluğu verdik biz. Sana iyi sovuyorum.

Neyse bayern macina geçelim,bu maça takilirsak icardi de gitmeli keremle beraber

Angelino mimlendi artik. Sola uzun top oynayan her takim oyle ya da boyle gol atiyor. Adam sol bek degil sanki ilerde takiliyor kafasina gore.

Zorlandık falan yazmayın, hani izlemesek belki inancaz, maç 1-0 öndeyiz, rahatız hatta taştaş geçiyoruz, jkliler korkudan zaman geçiriyor, 1-0a razılar. Tarihi farktan korkmadılarsa eşşek gibi anırırım. 11-11 kişi iken bu olanlar ha. Zaten 10 kişi kaldıktan sonra bizim takım Bayern maçı olduğundan riske girmek efor sarfetmek istemedi. Bala şansa 1 gol attılar cevabını anında aldılar. Benim en çok kızdığım laubalilik, at 2-3 gol sonra geç dalganı.

Bayern maçı öncesi oyun normal ama skor anormal...

Golde bence Angelino'nun hatası minimal... Adam hem kafa topunda rakiple eşleşmek zorunda kalıyor hem de ikinci bindiren olunca onu bırakıp arkaya yetişmeye çalışıyor mecburen... Kafaya çıksa daha bomboş kalacak arkası ve muhtemelen boy avantajı olan rakip vurur o kafayı.. Ha o kararı verip arkaya koşmayı seçip yetişememesi veya geçilmesi elbette ona da yazar ama kısa sol bek uzun topta böyle yakalanırsa problem yaşayabilir yani maalesef... Angelino oynayacaksa böyle yakalanmaması için organize olmalıyız...

Geri
Üst Alt