⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

O pozisyon nasil penalti olmaz? Sonra tayfurun torreiraya yaptigi pozisyonda kart bile yemedi kirmizi olabilirken. Az sonra gol pozisyona da giriyor. Daha sonra hadi kirmiziyi vermedi sari verse ikinci saridan ucucak. Her mac ugrasiyorlar her mac. Her mac rakibi itiriyorlar bizim önümüzü kesmeye ugrasiyorlar bu cok bariz ortada.

Yani şunlara 2-3 tane atıp götlerinin üstüne oturtmak varken sidikler zoruyla maç kazanıyoruz..

Ben istatistik anlamam ben gol anlarım..

Ben rahat maç izleyemiyorsam demekki çok iyi oynamadık
Kriter budur.

Tabiki penaltımızı da vermediler orda nasıl devam ettiler anlayabilen yoktur zaten..

Ciddiyeti asla elden bırakmamalıyız..

Bayern macindaydi kafalar. Cok laubali oynadık. 5 0 sıfır bitecek mac 2 1 oldu ikinci yari biraz rolantiye almaya çalıştık doğru olmadı. Haricinde kötü değildik. Zor maçtı Bayern öncesi simdi fb düşünsün bjk ve ts ile oynayacak.

Hakem ikinci yarı ortada olan pozisyonları bjk verdi de açık açık faul olan pozisyonlarada devam dedi. 1-1 den önce 2 tane penaltıyı vermedi verse zaten oyun böyle olmazdı. Ayrıca oyuna giren oyunculardan istenilen etki gelmedi

Angelinho çok kötüydü demeyecemde takimca kotuyduk. ilk dakikada zahaya pas atmadın
2. Yarı solda adam bomboş sut cekiyon. Rosierenin pozisyonda atliyon topa vuramiyon deli oldum

Geri
Üst Alt